Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Από δεκάδες καταδιώξεις που έχουμε δει (να είναι καλά η Αμερική που βάζει το θέαμα πάνω από όλα), την συγκεκριμένη θα τη ζήλευαν ακόμα και ταινίες του Hollywood. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν σε αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα των Η.Π.Α. όπου δύο ένοπλοι ύποπτοι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την αστυνομία με ένα λευκό Lexus, όμως σύντομα ξέμειναν από βενζίνη και άρχισαν να αναζητούν νέο όχημα διαφυγής. 

Ο πρώτος τους στόχος, ένα Genesis , ήταν ανεπιτυχής. Προφανώς, ο οδηγός του πολυτελούς σεντάν αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του και φαινόταν να έχει τις πόρτες κλειδωμένες, με τον δράστη ευτυχώς να μην κάνει χρήση του όπλου του. Αντιθέτως, επιστρέφει στο αρχικό όχημα προς εκ νέου αναζήτηση αυτοκινήτου. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, ένας από τους ένοπλους υπόπτους πλησιάζει ένα λευκό Tesla Model 3 και ανοίγει την πόρτα του οδηγού, λέγοντας στον άνδρα που βρίσκεται μέσα να βγει από το αυτοκίνητο, πάντα με την απειλή όπλου.

Ο ιδιοκτήτης του Tesla συμμορφώνεται με τις εντολές του δράστη, ο οποίος φεύγει από τη σκηνή με το λευκό EV, ενώ το θύμα μένει άφωνο και τρέμοντας στη μέση του δρόμου, προσπαθώντας να καλέσει τη γυναίκα του με το Apple Watch , επειδή το τηλέφωνό  ήταν ακόμα μέσα στο αυτοκίνητο που κλάπηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς, κανείς δεν έπαθε τίποτα σε αυτή την τρελή καταδίωξη στους δρόμους της Φλόριντα, η οποία έληξε, όχι όταν τράκαρε ο δράστης, αλλά όταν βγήκε πεζός και ημίγυμνος από ένα σπίτι.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης