Του Λουκά Παπαλάμπρου

Ο πελάτης δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τα χρήματα. Ζήτησε απλά να του εξατομικεύσουν το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα γούστα του. Η Bentley δέχθηκε το αίτημά του και δημιούργησε μία και μοναδική Bentayga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αυτοκίνητο αποτελεί το ορισμό της πολυτέλειας, της κομψότητας και της φινέτσας. Δεν είναι προκλητικό, αντιθέτως χαρακτηρίζεται από την απλότητα και στο στυλ. Η ακρίβεια στη λεπτομέρεια είναι εντυπωσιακή.

Το τμήμα εξατομίκευσης Mulliner της βρετανικής φίρμας ανέλαβε τη δημιουργία της one-off Bentayga Hybrid, με τον πελάτη να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Είναι βαμμένο σε πράσινο χρώμα με φινίρισμα «Viridian», μια σκούρα σμαραγδένια απόχρωση από την γκάμα Για την τιμή, ούτε λόγος να γίνεταιχρωμάτων της σειράς Mulliner Extended. Οι αποκλειστικές ζάντες 22 ιντσών φέρουν επίσης απόχρωση πρασίνου στις ακτίνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κατά παραγγελία εσωτερικό, καλύπτεται από δερμάτινη επένδυση «Cumbrian Green», χειροτεχνημένο καπλαμά και πάνω από 100 μέτρα σταυρωτού φωτεινού νήματος σε καθίσματα και πόρτες. Μόνο για τα ραψίματα του νήματος, χρειάστηκαν 44 ώρες δουλειάς.

Κατά την είσοδο στο όχημα, ειδικός φωτιζόμενος χαιρετισμός υποδέχεται οδηγό και επιβάτες. Στην πίσω κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί ψυγείο για ποτά και δύο θήκες για κρυστάλλινα ποτήρια.

Τα περισσότερα τμήματα της καμπίνας είναι κατασκευασμένα στο χέρι

Φυσικά, στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Για την κίνηση φροντίζει το plug-in hybrid σύνολο απόδοσης 449 ίππων και 700 Nm ροπής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η Bentley είναι το όνειρο κάθε οδηγού

Η Bentley διαθέτει το πιο πολυτελές plug-in hybrid SUV

To πράσινο χρώμα στη Κίνα συμβολίζει την καθαρότητα, τη γαλήνη
Ψυγείο και θήκες για κρυστάλλινα ποτήρια
Το αυτοκίνητο είναι παραγγελία πελάτη από την Κίνα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης