Όποιος τυχερός αγοράσει την ειδική έκδοση Toyota Yaris GR Sport GT7, εκτός από τα κλειδιά του μοντέλου θα λάβει δώρο και μία κονσόλα PlayStation 5 μαζί με το νέο Gran Turismo 7.

Μόλις σε 100 μονάδες για 100 τυχερούς
Η ειδική αυτή έκδοση του best seller της Toyota περιορίζεται σε μόλις 100 μονάδες ενώ η προσφορά που το συνδυάζει με την αντίστοιχα best seller παιχνιδομηχανή στον κόσμο, αφορά μόνο την αγορά της Ισπανίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 4 Μαρτίου του 2022 θα είναι διαθέσιμα τόσο το νέο Gran Turismo όσο και η ειδική έκδοση του Yaris GR Sport, με το λανσάρισμα να γίνεται ταυτόχρονα και τα δώρα να μην σταματούν εκεί για του 100 ιδιοκτήτες. Το πλήρες πακέτο περιλαμβάνει το αυτοκίνητο, το PS5, το game, ένα ασύρματο χειριστήριο DualSense και 3μηνη συνδρομή στο PlayStation Plus.

Η συνεργασία Toyota – Sony που ανοίγει νέους ορίζοντες
Η συνεργασία μεταξύ της Sony και της Toyota δεν σταματά στην παραπάνω προσφορά καθώς το PlayStation θα γίνει ένας από τους κύριους συνεργάτες του Toyota Gazoo Racing Iberian Cup, του νέου one-make cup που λανσαρίστηκε από την Toyota Ισπανίας, την Toyota Caetano Portugal και το Motor & Sport Institute (MSi).

Στους συγκεκριμένους αγώνες θα «τρέξουν» Toyota GR Yaris RZ ειδικά τροποποιημένα, ενώ από τη μεριά της η Toyota θα προσφέρει ως έπαθλο ένα Yaris GR Sport GT7 Edition στο νικητή του ισπανικού πρωταθλήματος Gran Turismo. 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης