Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου στο μοντέλο Q2 εκτελεί η εταιρεία Kosmocar A.E., γενικός εισαγωγέας των αυτοκινήτων Audi στη χώρα μας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Η ανάκληση αφορά σε 197 αυτοκίνητα με κινητήρα 1.0 TSI και μηχανικό κιβώτιο, παραγωγής από τον Φεβρουάριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2018. Στα οχήματα αυτά, μπορεί υπό ορισμένες συνθήκες να δηλωθεί λανθασμένα στον εγκέφαλο κινητήρα κατά τη λειτουργία ρελαντί ότι είναι επιλεγμένη ταχύτητα, παρόλο που είναι η «νεκρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση αυτή υπάρχει το ενδεχόμενο κατά την εκκίνηση του οχήματος -υπό συγκεκριμένες συνθήκες- να προκληθεί ανεπιθύμητο λύσιμο του ηλεκτρονικού φρένου στάθμευσης (EPB) κατά την «απελευθέρωση» του συμπλέκτη και ενώ δεν έχει επιλεγεί ταχύτητα. Το παραπάνω σύμπτωμα δεν εμφανίζεται όταν το αυτοκίνητο είναι σταθμευμένο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι κάτοχοι των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν γραπτώς ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες Service Audi της εταιρείας Kosmocar A.E. για να γίνει αναβάθμιση λογισμικού του εγκεφάλου ESC, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι κάτοχοι παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Audi στο τηλέφωνο 210 9981200 από 09.00 – 18.00 καθημερινά ή στο email: customercare@kosmocar.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης