Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Συνδεσιμότητα 5G, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, αμιγώς ηλεκτρική κίνηση, προηγμένες τεχνολογίες και εφαρμογή Alexa, με την οποία οι χρήστες του αυτοκινήτου μπορούν μέσω φωνητικών εντολών να ζητούν πληροφορίες για οτιδήποτε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενσωμάτωση των λειτουργιών της Alexa γίνεται από το σύστημα πολυμέσων Uconnect 5, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Fiat 500 electric και ενσωματώνεται στην καινούρια οθόνη αφής του οχήματος.

Το πιο προηγμένο αυτοκίνητο πόλης.Η Alexa είναι μια διαδικτυακή φωνητική υπηρεσία της Amazon, μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να δίνει απλές φωνητικές εντολές στο αυτοκίνητο προκειμένου να ενημερωθεί για τον καιρό, να διαβάσει τις κυριότερες ειδήσεις ή να ακούσει τη μουσική που του αρέσει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μέσω του συστήματος Alexa, ο οδηγός και οι επιβάτες του νέου ηλεκτρικού 500 μπορούν να ελέγχουν τις συνδεδεμένες ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού τους, όπως, για παράδειγμα, να ενεργοποιούν κλιματιστικό πριν φτάσουν στο σπίτι, ώστε να το βρουν στην ιδανική γι’ αυτούς θερμοκρασία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ιταλικό μοντέλο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 19.970 ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης:

Αναλυτικά οι τιμές του ηλεκτρικού Fiat 500 στην Ελλάδα

Με 3+1 πόρτες το ηλεκτρικό Fiat 500

Το ηλεκτρικό Fiat 500 διαθέτει ορισμένες εντυπωσιακές υπηρεσίες

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης