Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να επιλέξουν και να εγκαταστήσουν νέες λειτουργίες ακόμη και μετά την αγορά του αυτοκινήτου λάνσαρε η Audi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι σήμερα, ο αγοραστής μπορούσε να διαμορφώσει τον εξοπλισμό του οχήματος κατά την παραγγελία. Πλέον, μέσω του προγράμματος «Functions on Demand», έχει την ευκαιρία να εγκαταστήσει λειτουργίες στους τομείς του φωτισμού, της υποβοήθησης οδηγού και της ψυχαγωγίας/ενημέρωσης μετά την αγορά.

Για παράδειγμα, στα e-tron και e-tron Sportback, o πελάτης μπορεί να αναβαθμίσει τους προβολείς LED σε προβολείς Matrix LED όποτε αυτός επιθυμεί, ακόμα και να δοκιμάσει το έξτρα αξεσουάρ που θέλει για έναν μήνα, τελείως δωρεάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός της δοκιμαστικής μηνιαίας περιόδου, η αγορά μιας λειτουργίας μπορεί να είναι για διάστημα ενός εξαμήνου, για περίοδο από ένα έως τέσσερα έτη ή για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου. Εάν ο πελάτης αποφασίσει να μην παρατείνει τη χρήση πέραν της επιλεγμένης περιόδου, η χρήση αυτή λήγει αυτόματα και χωρίς να απαιτείται ενεργός τερματισμός στο τέλος του επιλεγμένου χρόνου.

Το πρόγραμμα είναι άμεσα διαθέσιμο σε Νορβηγία και Γερμανία και αφορά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα e-tron και τα καινούρια A4, A5, A6, A7, Q5, Q7 και Q8. Σύντομα θα λανσαριστεί στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, με επιπλέον λειτουργίες για όλα τα μοντέλα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το «Functions on Demand» ισχύει πάντα για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όταν αυτό μεταβιβαστεί σε νέο ιδιοκτήτη, οι λειτουργίες που έχουν ενεργοποιηθεί παραμένουν ενεργές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον επόμενο ιδιοκτήτη. Επιπλέον ο επόμενος κάτοχος μπορεί να αγοράσει και προσθέσει επιπλέον λειτουργίες, για να ταιριάζουν στις προσωπικές του ανάγκες. Αυτό αυξάνει τη μεταπωλητική αξία και την ελκυστικότητα του κάθε αυτοκινήτου Audi στην αγορά των μεταχειρισμένων.

Οι παραγγελίες γίνονται ηλεκτρονικά και οι πληρωμές μέσω της εφαρμογής myAudi. Το hardware, η τεχνική υποδομή για τις διαθέσιμες «Functions on Demand», εγκαθίσταται σε όλα τα οχήματα που βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι πληρώνουν μόνο για τις λειτουργίες με τις οποίες εξοπλίζουν το αυτοκίνητο κατά την παραγγελία ή όταν τις εγκαταστήσουν αργότερα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης