Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Το νέο Prius παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες όντας για πρώτη φορά Plug-in υβριδικό και η Toyota προχωρά σε μία γενναία έκπτωση με μία προϋπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Toyota στην Ιαπωνία, όσοι μισθώνουν μηνιαία το νέο Prius με πρόγραμμα leasing, θα έχουν 10% έκπτωση σε κάθε δόση εάν δεχτούν τις over-the-air ενημερώσεις του λογισμικού.

Είναι η πρώτη φορά που ένα μοντέλο της Toyota παρέχει τη δυνατότητας για απομακρυσμένες αναβαθμίσεις και η εταιρία προωθεί αυτή τη τεχνολογία με αυτό τον έξυπνο τρόπο για δύο λόγους. Ο ένας είναι να αρχίζουν οι πελάτες να εξοικειώνονται με αυτή τη νέα διαδικασία που σταδιακά θα επικρατήσει σε όλα τα μοντέλα, και ο άλλος είναι να μειώσει τα κόστη μίσθωσης και να διατηρήσει πιο καλές τις τιμές.

Η νέα γενιά Toyota Prius θα έρθει στην Ευρώπη αποκλειστικά σε Plug-in υβριδική μορφή έχοντας ως σύστημα κίνησης έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2λτ. απόδοσης 148 ίππων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 160 ίππων. Η συνδυαστική ισχύς τους μοντέλου φτάνει τα 223 άλογα (μία τεράστια αύξηση 100 ίππων από την προηγούμενη γενιά). Η μπαταρία που διαθέτει είναι 13.6 kWh και είναι τοποθετημένη κάτω από τα πίσω καθίσματα με την Toyota να αναφέρει πως η αυτονομία θα είναι 50% μεγαλύτερη από το τωρινό μοντέλο, μην αναφέροντας όμως περισσότερες πληροφορίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εσείς θα λέγατε ναι στις over-the-air ενημερώσεις εάν κερδίζατε λεφτά από το μηνιαίο μίσθωμα; 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης