Επιμέλεια:Αλέξης Σφαέλος

Τη στήριξη των επαγγελματιών με καινοτόμες λύσεις και μία σειρά προνομίων πού κάνουν εύκολη και αποδοτική την χρήση ενός νεού επαγγελματικού αυτοκινήτου προσφέρει η Fiat Professional.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μια αγορά που μεταβάλλεται συνεχώς η Fiat Professional είναι η πρώτη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο που δημιουργήθηκε ειδικά για τους επαγγελματίες. Παρέχοντας μία πλήρη σειρά επαγγελματικών αυτοκινήτων  από τα συμπαγή Panda Van και Fiorino, μέχρι τα πλήρως διαμορφώσιμα Doblo Cargo, Ducato αλλά και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό E-Ducato, η Fiat Professional διαθέτει απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό, που μπορεί να υποδείξει στους επαγγελματίες το κατάλληλο για αυτούς όχημα.

Το πλήρες πακέτο που προσφέρει μέχρι το τέλος του έτους για τους πελάτες της περιλαμβάνει: 
•    Χρηματικές εκπτώσεις ύψους έως και 2.000 ευρώ
•    Πρόγραμμα άτοκης χρηματοδότησης
•    5ετή εργοστασιακή εγγύηση με κάλυψη έως και 200.000χλμ.
•    5ετή δωρεάν οδική βοήθεια

Το πακέτο αυτό εμπλουτίζεται με δωρεάν τεχνικούς ελέγχους σε ετήσια βάση ανεξάρτητα από την ηλικία του οχήματος αλλά και ειδικές προσφορές για συντήρηση και ανταλλακτικά.
Ειδικότερα για το E-Ducato που είναι το αμιγώς ηλεκτρικό επαγγελματικό μοντέλο της πέραν της 5ετούς εργοστασιακής εγγύησης των 200.000 χιλιομέτρων, προσφέρει δωρεάν τα service για τα πέντε πρώτα χρόνια χρήσης του αυτοκινήτου.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης