Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Το κορυφαίο sport sedan της βαυαρικής φίρμας είναι σχεδιασμένο και κατασκευασμένο για μοναδικές στιγμές απόλαυσης. Ο πανίσχυρος εξακύλινδρος 3.0 M TwinPower Turbo κινητήρας και το αριστουργηματικό στήσιμο του αυτοκινήτου, υπόσχονται να εκτοξεύσουν την αδρεναλίνη του οδηγού στα ύψη, αρκεί αυτός που κάθεται πίσω από το τιμόνι να είναι εξπέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα BMW M3 Competition με τους 510 ίππους μπορεί να κινηθεί ταχύτητα και να ντριφτάρει θεσπέσια, ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Πρόσφατα, ο οδηγός αγώνων Jose Manuel de los Milagros, πήρε το εκπληκτικό τετράτροχο και πήγε μέχρι την πίστα Jarama, η οποία είχε καλυφθεί από χιόνι. Στόχος η «Pure adrenaline» η καθαρή αδρεναλίνη δηλαδή.

Ο Ισπανός δεν το ίσιωσε πουθενά. Το αυτοκίνητο πήγαινε μόνο με το πλάι, με τον ήχο του μοτέρ να μαγεύει. Οι πλαγιολισθήσεις που πραγματοποίησε είναι θεαματικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε. Να σημειώσουμε ότι, η Μ3 Competition είναι διαθέσιμη προς παραγγελία και στην Ελλάδα, με την τιμή να ξεκινά από 133.800 ευρώ.

 

Πόσο κοστίζουν στην Ελλάδα οι νέες BMW M3 και M4;

Η ισχυρότερη BMW της ιστορίας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης