Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Είναι αυτό που λέμε, κακή μέρα στο γραφείο. Δύο άνδρες από την προσωπική ασφάλεια του παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo ακολουθούσαν τον Πορτογάλο με την οικογένειά του, οδηγώντας την Bugatti Veyron αξίας 1,9 εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, για αδιευκρίνιστο λόγο ο bodyguard έχασε τον έλεγχο του πανάκριβου αυτοκινήτου και έπεσε επάνω σε έναν τοίχο, σε επαρχιακό δρόμο της Μαγιόρκα. Πιθανότατα έστριψε με περισσότερη ταχύτητα από ό,τι θα έπρεπε για το συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε επίσης: Ο προπονητής δεν αφήνει στον CR7 να οδηγεί τα supercars του

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές σε καπό, προφυλακτήρα και στη μεριά του συνοδηγού, όμως και οι δύο επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους. Μάλιστα ο ένας συνέχισε με το κονβόι του Πορτογάλου που προπορευόταν και ο δεύτερος έμεινε πίσω για να κανονίσει τη μεταφορά του οχήματος για επισκευή και την αναφορά στην ασφαλιστική. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό όχημα μεταφέρθηκε άμεσα (πάντα κάτω από κουκούλα) στην αντιπροσωπεία της Bugatti, με τη ζημιά να ανέρχεται σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, αλλά είμαστε σίγουροι πως δεν θα φέρουν σε οικονομικό αδιέξοδο τον εκατομμυριούχο superstar.  

Αξίζει να αναφέρουμε πως τη συγκεκριμένη Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, αξίας 1,9 εκατ. ευρώ, την είχε κάνει δώρο στον εαυτό του ο Πορτογάλος μετά την κατάκτηση του Euro το 2016. Το όχημα αποδίδει 1.000 ίππους, από κινητήρα 8 λτ. και συνδυάζεται με 7άρι αυτόματο σασμάν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης