Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Πριν λίγες μέρες ανανέωσε για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιό του με τη Mercedes-AMG F1, με τις βρετανικές εφημερίδες να κάνουν λόγο για ετήσιο μισθό που αγγίζει τα 40 εκατομμύρια δολάρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντί για να κυκλοφορεί με Mercedes πήρε την ηλεκτρική Porsche.

Αφού έβαλε την υπογραφή του στο «χρυσό» συμβόλαιο, ο Lewis Hamilton αναχώρησε για το Λος Άντζελες και συγκεκριμένα για το λαμπερό Μπέβερλι Χιλς. Λάτρης των κοσμημάτων, ο 36χρονος Βρετανός επισκέφθηκε ένα από τα πιο φημισμένα κοσμηματοπωλεία της περιοχής.

Το αυτοκίνητο αποδίδει 680 ίππους.Φορώντας μια φόρμα και το νέο του απόκτημα στον λαιμό, ο Hamilton περπάτησε μέχρι το αυτοκίνητο. Μόνο που δεν επρόκειτο για κάποιο μοντέλο της Mercedes, αλλά για την Porsche Taycan Turbo S.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μετακινείται στους αμερικανικούς δρόμους με το πανίσχυρο αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα της Porsche, γεγονός που τράβηξε τα βλέμματα όλων.

Συνήθως οι οδηγοί της F1 δεν έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται δημόσια με μοντέλο άλλης μάρκας. Για τον απόλυτο σταρ του σπορ όμως αυτός ο όρος δεν ισχύει. Ο κορυφαίος όλων μπορεί να οδηγεί όποιο αυτοκίνητο επιθυμεί, χωρίς να δίνει λογαριασμό. Εδώ αγόρασε τη LaFerrari, στην Porsche θα «κολλήσει»;

Ο πρωταθλητής συνεχίζει τις διακοπές του στο Μπέβερλι Χιλς.

Χρυσή αλυσίδα στον λαιμό και η υποχρεωτική μάσκα στο πρόσωπο.

 

O Hamilton κάνει βόλτες με την υπέροχη LaFerrari

Ο Lewis Hamilton παραμένει στη Mercedes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης