Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Μπορεί ο Roger Federer πριν μία εβδομάδα να κρέμασε τη ρακέτα του και να ολοκλήρωσε μία τεράστια καριέρα, όμως συνεχίζει σθεναρά την συνεργασία του με την Mercedes, όντας πρεσβευτής της γερμανικής εταιρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με 24 χρόνια αγωνιστικής δράσης, κερδίζοντας 20 τίτλους Grand Slam, 103 τουρνουά, πέντε βραβεία “Laureus World Sportsman of the Year” αλλά και παραμένοντας 310 εβδομάδες Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Federer έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στον αθλητικό κόσμο.

Τα τελευταία 14 χρόνια μάλιστα υπάρχει στενή συνεργασία του Ελβετού με την Mercedes, η οποία πλέον εγκαινιάζει το νέο πρόγραμμα “Neon Legacy”, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την ξεχωριστή Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, η οποία είναι βαμμένη με φανταχτερή νέον κίτρινη απόχρωση. Ένα χρώμα το οποίο δεν υπάρχει στη παλέτα της εταιρίας και είναι εμπνευσμένο από την κίτρινη τσόχα που έχουν οι μπάλες του τένις.

Η δημοπρασία θα λάβει χώρα στο τέλος του έτους και όλα τα έσοδα θα δοθούν σε φιλανθρωπικό έργο γύρω από το τένις. Το συγκεκριμένο σύνολο τροφοδοτείται από V8 twin-turbo βενζινοκινητήρα 4.0 λίτρων που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα. Η μπαταρία που το εξοπλίζει είναι 6.1 kWh ενώ η συνδυαστική ισχύς είναι 843 ίπποι και 1.400 Nm ροπής με το 0-100 να έρχεται στα 2.9 δευτ. και την τελική να ξεπερνά τα 316χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης