Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αν επιθυμούσε να αποκτήσετε ένα μοντέλο της βαυαρικής φίρμας αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Η BMW προσφέρει τα Χ1 και Χ2 με τους κινητήρες βενζίνης και diesel 1.500 κ.εκ. στις πιο ελκυστικές τιμές, με ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και ολοκληρωμένη κάλυψη στις υπηρεσίες συντήρησης και οδικής προστασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η BMW X2

 

Αναλυτικά προσφέρονται τα παρακάτω οφέλη για τα δύο αυτοκίνητα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

1. Όφελος έως και €12.500 από τα πλούσια πακέτα εξοπλισμού xLine Advanced, Connected & Connected Advanced της BMW X1 και M Sport Advanced της BMW X2.

2. Ευκολία απόκτησης με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα ALL INCLUSIVE της BMW Financial Services. Με 4,9% επιτόκιο, δόση €239/μήνα και 4 χρόνια άτοκη ασφάλιση.

3. Με την απόκτηση των X1 και X2 οι πελάτες λαμβάνουν δωρεάν υπηρεσίες οδικής προστασίας για 2 χρόνια οι οποίες μπορούν να ανανεωθούν αυτόματα έως και 10 χρόνια μέσω του BMW Mobile Care.

4. Προαιρετικά διατίθεται το πρόγραμμα συντήρησης «BMW Service Inclusive» σε προνομιακή τιμή για τα επόμενα 5 χρόνια προσφέροντας ξεγνοιασιά από τα έξοδα συντήρησης, επιθεώρησης ή και αντικατάστασης των αναλώσιμων υλικών.

5.  Παρέχεται δωρεάν ασφάλιση ελαστικών για 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου.

 

Η νέα BMW 320 e καίει κάτω από 2 λίτρα καυσίμου

Ντριφτάροντας στο χιόνι με τη BMW M3

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης