Ποιο μοντέλο της Hyundai διαθέτει αυτό το εσωτερικό;

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 15:34
Ποιο μοντέλο της Hyundai διαθέτει αυτό το εσωτερικό;

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Eξοπλίζεται με καινοτόμα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στον οδηγό και φουτουριστικά σχεδιαστικά στοιχεία που προσφέρουν νέες εμπειρίες στους επιβάτες, κάνοντας τον χρόνο μετακίνησης πιο παραγωγικό και αξιόλογο.

Πρόκειται για το Staria, το νέο MPV της Hyundai με το εκπληκτικό εσωτερικό.  Εμπνευσμένο από το σαλόνι ενός κρουαζιερόπλοιου, το σαλόνι του κορεατικού μοντέλου προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση και άνεση. Η καινοτόμος σχεδιαστική αρχιτεκτονική του οχήματος δημιουργεί ένα ευρύχωρο και ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες.

Το cockpit του Staria εστιάζει στον οδηγό διαθέτοντας μια υψηλής ευκρίνειας οθόνη 10,25 ιντσών, κεντρική κονσόλα αφής και ηλεκτρονικό μοχλό ταχυτήτων. Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό, παρέχοντας ανεμπόδιστα την προβολή των προγραμμάτων οδήγησης. Αξίζει να σημειωθεί πως η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί να περιστραφεί κατά 180 μοίρες, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάθονται αντικριστά.

Το MPV θα διατίθεται σε εκδόσεις με 7, 9 και 11 θέσεις, ώστε να είναι κατάλληλα τόσο για οικογένειες όσο και για επαγγελματική χρήση.Εξοπλίζεται με τροχούς 18 ιντσών.

Η συνολική εμφάνιση του Staria βασίζεται σε μια «inside-out» προσέγγιση, μια νέα σχεδιαστική μεθοδολογία της μελλοντικής κινητικότητας που ξεκινά τη σχεδίαση από την καμπίνα και την επεκτείνει στο εξωτερικό. Αυτό αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Hyundai στην κάλυψη των αναγκών των καταναλωτών που δίνουν προτεραιότητα στη χρήση του εσωτερικού χώρου.

Στο αμάξωμα κυριαρχούν οι καθαρές, λεπτές γραμμές. Η ρευστή καμπύλη που διατρέχει από το εμπρός προς το πίσω μέρος είναι εμπνευσμένη από το φως του ορίζοντα της Γης κατά την ανατολή του ηλίου, όταν κάποιος το βλέπει από το διάστημα.

Στο πίσω τμήμα έχουν τοποθετηθεί κατακόρυφα φωτιστικά σώματα, με τον προφυλακτήρα να χαμηλώνει ώστε να διευκολύνει τους επιβάτες να φορτώνουν και να εκφορτώνουν εύκολα το φορτίο.

Το παγκόσμιο ντεμπούτο του Hyundai Staria θα πραγματοποιηθεί μέσα στο έτος. Τότε θα ανακοινωθούν όλες οι τεχνικές προδιαγραφές και ο χρόνος λανσαρίσματος στην αγορά.

Εντυπωσιακός ο σχεδιασμός του Staria.

Τα καθίσματα της μεσαίας σειράς περιστρέφονται.

Η μεγαλύτερη οθόνη που έχει τοποθετηθεί σε Hyundai.

 

Το «καυτό» Hyundai Kona N με τους 280 ίππους

Από ποια χώρα ξεκίνησε το λανσάρισμα του νέου Hyundai Bayon;

Η Hyundai ετοιμάζει το ταχύτερο αυτοκίνητο υδρογόνου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021, 15:34