Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Απολαμβάνεται τις ανέσεις της οικίας σας ή βρίσκεστε στο γραφείο σας. Με ελάχιστα «κλικ» μπορείτε να περιηγηθείτε στην έκθεση της Ford, να επιλέξετε το μοντέλο που επιθυμείτε και να το αγοράσετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιλέγεις ακόμη και τον τρόπο πληρωμής και το χρηματοδοτικόΗ Ford Motor Ελλάς εγκαινίασε τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία «Ford Marketplace», που αποτελεί ουσιαστικά μια εικονική έκθεση αυτοκινήτων. Χρησιμοποιώντας τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα ξεναγηθούν διαδικτυακά, επιλέγοντας όχι μόνο την έκδοση, τον κινητήρα και το χρώμα του αυτοκινήτου που οι ίδιοι επιθυμούν, αλλά και τον ακριβή εξοπλισμό του.

Ταυτόχρονα, η υπηρεσία προσφέρει άμεση ενημέρωση για το διαθέσιμο απόθεμα αυτοκινήτων στην Ελλάδα, την προβλεπόμενη ημερομηνία παράδοσης και επιπλέον τη δυνατότητα test drive στον πλησιέστερο Έμπορο Ford.

Ανταλλαγή του παλιού αυτοκινήτου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαλέγεις μοντέλο, έκδοση, εξοπλισμό με ελάχιστα "κλικ"

Σε περίπτωση που θέλετε να διαθέσετε το παλιό σας αυτοκίνητο για ανταλλαγή, μπορείτε να ενημερώσετε τον επίσημο έμπορο ώστε να συμπεριλάβει στην προσφορά που θα πραγματοποιήσει για εσάς και την αξία του παλιού σας οχήματος. Το «Ford Marketplace», μέσα από συγκεκριμένα πεδία, θα σας καθοδηγήσει ώστε να αποστείλετε στον αντιπρόσωπο πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να εκτιμήσει καλύτερα την κατάσταση του παλαιού σας αυτοκινήτου καθορίζοντας από κοινού την τελική τιμή ανταλλαγής του.

Τρόπος πληρωμής και χρηματοδοτικό

Το μενού της υπηρεσίας είναι εύκολο και απλό

Το τελευταίο βήμα πριν την επιβεβαίωση της on line κράτησης του νέου σας αυτοκινήτου είναι η επιλογή του τρόπου πληρωμής. Επιλέγετε πληρωμή «μετρητοίς» ή την αποπληρωμή μέσα από τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων μοναδικά προνόμια και χαρακτηριστικά, όπως χαμηλή προκαταβολή από 0%, σταθερό ονομαστικό επιτόκιο από 0.99% και αποπληρωμή σε έως και 84 μηνιαίες δόσεις. Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξτε το ύψος της προκαταβολής και το πλήθος των δόσεων που επιθυμείτε και το σύστημα θα σας ενημερώσει για τη μηνιαία δόση του χρηματοδοτικού σας προγράμματος.

 

Ποια αυτοκίνητα της Ford δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

8 χρόνια εγγύηση και επιτόκιο 0,99% για το Ford Puma ST

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης