Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Αν έχετε στην κατοχή σας ένα μοντέλο των μαρκών που αναφέρουμε στον τίτλο και επιθυμείτε να κάνετε έναν πλήρη τεχνικό έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσετε την κατάσταση του αυτοκινήτου, η λύση υπάρχει. Από τις 12 Απριλίου έως τις 11 Ιουνίου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales των Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional, προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το δωρεάν πρόγραμμα τεχνικού ελέγχου, «Spring Check Up».

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, οι κάτοχοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή έλεγχο στο όχημά τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Ο δωρεάν έλεγχος προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών της FCA Greece και έχει ισχύ από τις 12 Απριλίου έως και τις 11 Ιουνίου.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί τσεκάρουν συνολικά 15 σημεία, μεταξύ των οποίων είναι τα φρένα, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα και ο κλιματισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο του «Spring Check Up», οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν το φίλτρο καμπίνας του αυτοκινήτου τους, με το ειδικό φίλτρο Prime, χωρίς επιβάρυνση σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα καμπίνας.

Το φίλτρο καμπίνας Prime, αποτελεί μέρος του πρωτοποριακού πακέτου D-Fence και απομακρύνει σωματίδια και αλλεργιογόνους παράγοντες σε ποσοστό 100%. Παράλληλα, εξουδετερώνει σχεδόν πλήρως (98%) τη δημιουργία μούχλας και βακτηριδίων. Τοποθετείται μεταξύ της καμπίνας και της εισαγωγής αέρα και φιλτράρει τόσο τον εξωτερικό αέρα που περνά από τους αεραγωγούς, όσο και τον αέρα που περνά μέσω του συστήματος κλιματισμού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καίει 3 ευρώ στα 100 χιλιόμετρα και κοστίζει 12.650 ευρώ

Η Alfa Romeo που κοστίζει στην Ελλάδα 254.000 ευρώ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης