Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Είναι τα δύο πιο εντυπωσιακά μοντέλα στην γκάμα της αμερικανικής φίρμας. Δύο αυθεντικά 4Χ4 με ξεχωριστή εμφάνιση και εξαιρετικές προδιαγραφές. Τα Wrangler και Gladiator ενθουσιάζουν με τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τις δυνατότητες εξατομίκευσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προκειμένου να προσφέρει το κάτι παραπάνω, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Jeep, δημιούργησε μια σπέσιαλ σειρά αξεσουάρ για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, τα οποία είναι και τα μοναδικά στα οποία αφαιρούνται τμήματα του αμαξώματος, όπως οι πόρτες και η οροφή, και αναδιπλώνεται το παρμπρίζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να ενισχυθεί περαιτέρω ο off-road χαρακτήρας των Wrangler και Gladiator, η εταιρεία παρέχει προστατευτικές ποδιές και σκαλοπάτια μαρσπιέ, έξυπνες λύσεις αποθήκευσης διάφορων ειδών (σανίδες του σερφ και άλλων αθλημάτων), κοτσαδόρο και βάσεις ποδηλάτων. Φυσικά δεν λείπουν τα διακοσμητικά στοιχεία, τα προστατευτικά για τη μάσκα, η κουκούλα με την υπογραφή της Jeep, οι στιλάτες χειρολαβές και πολλά ακόμη.

Πέρα από την αισθητική, τα αυθεντικά αξεσουάρ για τα δύο μοντέλα είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν κορυφαία αντοχή. Παράλληλα καλύπτουν όλες τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, διασφαλίζοντας την ασφαλή χρήση, τη σωστή λειτουργία αλλά και την αξία του αυτοκινήτου.

Η σειρά των αυθεντικών αξεσουάρ της Mopar προσφέρεται μέσω του Επισήμου Δικτύου της Jeep στην Ελλάδα. Μέρος των διαθέσιμων στοιχείων μπορούν να τοποθετηθούν κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου, ενώ το σύνολο των επιλογών είναι διαθέσιμα για τοποθέτηση όποια στιγμή το θελήσει ο αγοραστής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεπουλάει το Jeep Gladiator στην Ελλάδα

Νέα έκδοση και εκπτώσεις για το plug-in υβριδικό Jeep Renegade

Ατρόμητο στα δύσκολα το νέο Jeep Wrangler 4xe ακόμη και με την ηλεκτροκίνηση

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης