Το βρετανικό «Compare the Market» το οποίο ανήκει στον όμιλο ασφαλειών BGL Group πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα έρευνα στη Μεγάλη Βρετανία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκέντρωσε ορισμένα από τα κορυφαία supercars του κόσμου και τα συνέκρινε όχι με βάση την απόδοση, τη δύναμη και τις επιδόσεις, όπως δηλαδή κάνουν οι περισσότεροι, αλλά για την αυτονομία και τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ.

Στόχος των ανθρώπων του οργανισμού, ήταν να διαπιστώσουν με πόσες λίρες γεμίζει το ντεπόζιτο των ονειρικών αυτών τετράτροχων μοντέλων και πόσα χιλιόμετρα μπορούν να διανύσουν.

Στην έρευνα, συμμετείχαν εξωτικά αυτοκίνητα, όπως η Ferrari SF90 Stradale, η McLaren Senna, το Honda NSX, η Aston Martin DBS Superleggera και η Porsche 911 Turbo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, με το ιταλικό supercar να κάνει τη μεγάλη διαφορά, καθώς, χάρη στο plug-in hybrid σύνολο είναι ικανό να καλύψει μια απόσταση 1.115 χιλιομέτρων με ένα γέμισμα.

Το Ford GT έχει το μικρότερο ρεζερβουάρ καυσίμου, αλλά δεν είναι καθόλου οικονομικό αφού μπορεί να διανύσει μόλις 347 χλμ. Αντίθετα, η Porsche 911 Turbo με 76,72 λίρες μπορεί να κάνει περίπου 655 χλμ.

Ας δούμε αναλυτικά τους πίνακες:

Τα αυτοκίνητα με τη μεγαλύτερη αυτονομία

 

Ρεζερβουάρ και χρήματα για ένα γέμισμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης