Στην αρχή παρουσιάστηκε ως μια εικονική δημιουργία της Ford σε συνεργασία με gamers, τρεις μήνες μετά όμως αποκαλύφθηκε ως ένα μοντέλο πλήρους κλίμακας, παίρνοντας τη μορφή ενός προσομοιωτή παιχνιδιών.

Πλέον η gaming κοινότητα που βοήθησε στη δημιουργία του μπορεί να απολαύσει την απόλυτη οδηγική  εμπειρία στο παιχνίδι GRID Legends της Codemasters. Διαθέσιμο ως δωρεάν περιεχόμενο με δυνατότητα λήψης (DLC) από τις 23 Ιουνίου 2022, το TFZ-P1 θα διαθέτει ένα νέο ειδικά σχεδιασμένο χρώμα και θα εμφανίζεται στην κατηγορία Trackday Hypercars.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι παίκτες θα έχουν περισσότερους από 1.050 ίππους και τελική ταχύτητα εντός του παιχνιδιού άνω των 354 km/h. 

Το μοντέλο πλήρους κλίμακας του TFZ-P1 θα βρίσκεται στο Goodwood Festival of Speed αυτή την εβδομάδα. Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να καθίσουν στο πιλοτήριό του, όπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες προσομοιωτή του και να βιώσουν ταυτόχρονα το φυσικό και εικονικό όχημα.

Ο Boris Ferko, διευθυντής σχεδιασμού Ford Ευρώπης, δήλωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα έχουμε κάνει τον κύκλο μας, αυτό που ξεκίνησε ως υπόσχεση έχει πλέον πραγματοποιηθεί, δίνοντας το αγωνιστικό αυτοκίνητο TFZ-P1 στα χέρια των gamers. Επιπλέον, δημιουργούμε την απόλυτη εμπειρία οδήγησης του αγωνιστικού αυτοκινήτου TFZ-P1 στο GRID™ Legends, ενώ κάθεστε στο ίδιο το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Πρέπει πραγματικά να το δοκιμάσετε για να δείτε πόσο ωραίο είναι στην πραγματικότητα. Μόλις αρχίσαμε να ξύνουμε την επιφάνεια του δυνατού και θα συνεχίσουμε να θολώνουμε περαιτέρω τα όρια μεταξύ του ψηφιακού και του πραγματικού κόσμου στο μέλλον».

 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης