Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Honda κατασκεύασε μία νέα εφαρμογή για κινητά, η οποία έχει στόχο να βοηθήσει όλους τους νέους οδηγούς, να έχουν καλύτερες αντιδράσεις πίσω από το τιμόνι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ονομασία “Honda Driver Coaching”, η εφαρμογή (η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για iPhone από το Apple App Store) συνδέει το κινητό με τον υπολογιστή του αυτοκινήτου, για μια πιο λεπτομερή μαθησιακή εμπειρία που ενσωματώνεται σε μία μορφή πιο ευχάριστου παιχνιδιού. 

Πιο συγκεκριμένα, το νέο app μόλις εγκατασταθεί και το iPhone συνδεθεί με το όχημα, μπορεί να αναλύει τις κινήσεις του οδηγού σε πραγματικό χρόνο και να παρέχει μαθήματα ασφαλούς οδήγησης. Η εφαρμογή παρακολουθεί το τιμόνι, το φρενάρισμα και την επιτάχυνση, παρέχοντας αντίστοιχες οδηγίες. Μόλις ο οδηγός ολοκληρώσει ένα μάθημα, η εφαρμογή παρέχει μια σύνοψη της οδήγησής του, συγκεκριμένες συμβουλές και μια βαθμολογία για την παρακολούθηση της προόδου του. 

Το συγκεκριμένο app θα μπορούσε να αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους νέους οδηγούς. Περιλαμβάνει μαθήματα σχετικά με τη θέση οδήγησης, τον χειρισμό του τιμονιού, τον χειρισμό των φρένων, την εκκίνηση, και πολλά άλλα συναφή θέματα μόλις αναλύσει τις κινήσεις του οδηγού. Όλοι γνωρίζουν ότι ο κόσμος θα ωφεληθεί από τη διάθεση πληροφοριών για την ασφάλεια των οδηγών στα χέρια περισσότερων ανθρώπων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εφαρμογή λειτουργεί μόνο σε μοντέλα Honda και Acura που είναι εξοπλισμένα με Apple CarPlay και είναι συμβατή με τα ακόλουθα οχήματα:  Honda Civic (2019-2020) – Honda Insight (2018-2022) – Honda Accord (2018-2020 και 2023) – Honda HR-V (2023) – Honda CR-V (2020-2023) – Honda Pilot (2023) – Acura Integra (2023).
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης