Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Έχει πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε αυτοσχέδιες κατασκευές γύρω από οχήματα γιατί μας δείχνουν ποια στοιχεία τονίζουν οι άνθρωποι και τι δεν τους ενδιαφέρει τόσο πολύ. Για παράδειγμα, το ζευγάρι που είναι ιδιοκτήτης αυτού του τροποποιημένου Mercedes-Benz Sprinter το οποίο διαθέτει μπασκέτα με ρυθμιζόμενο ύψος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι αρχικά είχε αγοράσει ένα πρώην σχολικό και το είχε μετατρέψει σε τροχόσπιτο, όμως γρήγορα αποφάσισαν πως δεν είχαν ανάγκη τόσο μεγάλο χώρο και στράφηκαν στο συγκεκριμένο Mercedes Sprinter van το οποίο τροποποίησαν σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μία σκάλα που οδηγεί στην οροφή και τους ηλιακούς συλλέκτες ενώ στο εσωτερικό η διακόσμηση είναι φωτεινή με μωβ νέον φωτισμό και λευκή επένδυση, με έναν καναπέ – κρεβάτι να επιτρέπει ύπνο πάντα και παντού.

Το όχημα διαθέτει μικρή κουζίνα με δύο καυστήρες, νεροχύτη και μικρό ψυγείο με δύο κανάτες των 10 λτ. να παρέχουν το γλυκό νερό. Υπάρχουν πολλά συρτάρια και ντουλάπια για αποθήκευση πέρα από την εκτεταμένη πλατφόρμα προετοιμασίας φαγητού, ενώ το ζευγάρι δημιούργησε επίσης ένα μικρό σποτ για την κόρη του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να κάνει αυτή τη ζωή δυνατή, ο Κρίστιαν είναι ένας τεχνίτης που προσφέρει τις υπηρεσίες του μέσω διαδικτύου, ενώ η Maci έχει επικεντρωθεί στο να γίνει μαμά και να διευθύνει τη σελίδα τους στο YouTube.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης