Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Την περασμένη Κυριακή, στο Grand Prix της Ίμολα, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις στην καριέρα του. Ο Βρετανός τερμάτισε 14ος (έχοντας, μάλιστα, ξεκινήσει από την ίδια θέση τον αγώνα), ενώ ο δεύτερος οδηγός της Mercedes, George Russell, παρότι ξεκίνησε 11ος, τερμάτισε τέταρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ημέρα μετά το τέλος του αγώνα ο T. Wolff έσπευσε να υπερασπιστεί με έξυπνο τρόπο τον Hamilton, αναφέροντας πως τα φετινά μονοθέσια της Mercedes καταπονούν σε απίστευτο βαθμό τους οδηγούς και πως οι ίδιοι, για τα δεδομένα των καταστάσεων, τα έχουν καταφέρει περίφημα. Μια διπλωματική και έξυπνη κίνηση από τον ισχυρό άνδρα, ο οποίος γνωρίζει την εύθραυστη ψυχολογία του Βρετανού και προσπαθεί να πάρει το βάρος από τους ώμους του.

Κανείς, όμως, δεν υπολόγιζε στην ευθύτητα και την αρτιότητα στα λεγόμενα του πρώην οδηγού της Mercedes, Rosberg, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ανοιχτά πως οι υπεύθυνοι της Mercedes δεν λένε την αλήθεια στον Hamilton.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο πρώην πιλότος της εταιρείας ξεκαθάρισε πως, κατά τη γνώμη του, το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τις κάκιστες εμφανίσεις του Hamilton το φέρει ο ίδιος. Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως ο Russell με το ίδιο μονοθέσιο ξεκίνησε 11ος και τερμάτισε 4ος, δείχνοντας πως το όχημα έχει πολλά να προσφέρει, εάν μπορεί κάποιος να τα αξιοποιήσει. 

 

Ο Rosberg ανέκαθεν μιλούσε έξω από τα δόντια, ακόμα και όταν ήταν εν ενεργεία πιλότος, πόσo μάλλον πλέον που έχει αποσυρθεί από τα δρώμενα και βρίσκεται στη θέση του σχολιαστή. Συμφωνείτε μαζί του;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης