Θέαμα στη λασπωμένη πίστα στο «Διαδρόμιο»- Ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 20:00
Θέαμα στη λασπωμένη πίστα στο «Διαδρόμιο»- Ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα

Ο 4ος αγώνας στο «Διαδρόμιο» στο ΕΚΟ Racing Dirt Games ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Ο Γιάννης Ρέγγος (Kosvar) αναδείχτηκε νικητής στην κατηγορία των 600 κ.εκ. Κέρδισε τα τρία από τα τέσσερα περάσματα και «ψαλίδισε» τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία, Κωνσταντίνο Τακιδέλλη (Yacar Sport). 
Το ενδιαφέρον τώρα κορυφώθηκε αφού ο φετινός τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένος να γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο.

O 18χρονος Κωνσταντίνος Τακιδέλλης πραγματοποίησε για ακόμα μια φορά μια πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο, με τη δεύτερη θέση που κατέλαβε είδε τη διαφορά του από τον Γιάννη Ρέγγο να μειώνεται στους μόλις τρεις βαθμούς.

Στην τρίτη θέση του βάθρου της κατηγορίας τερμάτισε ο Γιώργος Δημούσης (Semog Trophy), που επιβεβαίωσε τη διαρκή βελτίωσή του και έθεσε βάσεις για το μέλλον. Στην 4η θέση τερμάτισε ο Νώντας Καρανικόλας (La Base RX01). Πολύ καλά πλασαρίστηκε ο DPAL (Semog Bravo), που στην πρώτη του εμφάνιση στο θεσμό κατέκτησε την 5η θέση. 

Η κατηγορία των 750 κ.εκ. αποδείχθηκε οικογενειακή υπόθεση. Μετά την εγκατάλειψη του Βασίλη Πετρόπουλου (SR Crosscar), πατέρας και γιος έδωσαν μάχη με το κοινό Semog Bravo. Τελικά το νέο αίμα επικράτησε. Ο Μάριος Κωνσταντάκος ήταν καλύτερος του Πάνου Κωνσταντάκου .

Στα αυτοκίνητα, ταχύτερος στην κατηγορία 1.401-1.600 κ.εκ. ήταν ο παλαίμαχος Θεόδωρος Εγγλέζος (Toyota Yaris) με τον Αριστείδη Μαυραγάνη να τερματίζει δεύτερος και την μοναδική γυναίκα του αγώνα, Μαριαλένα Παυλή (Hyundai Accent) τρίτη. Στην κλάση 1.601-2.000, ο Αλέξανδρος Χαλιβελάκης (Ford Escort) επικράτησε του Κωνσταντίνου Καλδή (Honda Civic Type R).

Χορηγός ονομασίας του θεσμού, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, είναι η premium βενζίνη EKO Racing 100. Χορηγός τεχνολογίας είναι η Garmin, ενώ η Racecraft είναι χορηγός εξοπλισμού. Οι αγώνες καλύπτονται τηλεοπτικά από την Cosmote TV ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό 4ΤΡΟΧΟΙ.

Ο επόμενος και καταληκτικός αγώνας του θεσμού θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο, 4-5 Δεκεμβρίου, στη Χαλκίδα, από το Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (ΑΣΜΑ).

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021, 20:00