Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις ετοιμάζεται πυρετωδώς.Σε 17 ημέρες θα δοθεί εκκίνηση και φυσικά σε όλους χώρους που θα είναι συγκεντρωμένοι οι διοργανωτές, τα πληρώματα και οι μηχανικοί των ομάδων θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτα από όλα η ασφάλεια. Όχι μόνο στις ειδικές διαδρομές αλλά και στους χώρους συγκέντρωσης.
Αξιολογώντας την επιδημιολογική κατάσταση όπως είναι αυτή την περίοδο στην Ελλάδα και σύμφωνα με οδηγίες-εισηγήσεις επιστημονικών συνεργατών του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις, στο Service Park του αγώνα, που βρίσκεται στην Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος θεατών. Οι θεατές  θα πρέπει να σεβαστούν το υγειονομικό πρωτόκολλο. 

Ποιο θα είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η είσοδος στο Service Park του αγώνα θα επιτρέπεται μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους ή σε όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης (που εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει για έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση). 

Οι ανήλικοι άνω των 12 και έως 15 ετών θα κληθούν να προσκομίσουν PCR test 72 ωρών ή Rapid Ag test 48 ωρών. Στους ανηλίκους έως και 12 ετών θα επιτρέπεται η είσοδος και με αρνητικό self test που θα έχει διενεργηθεί την ίδια μέρα.

Οι επιδημιολόγοι που συνεργάζονται με τη γραμματεία του αγώνα συνιστούν:

Τη χρήση μάσκας που θα είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Service Park.
Συστήνεται στους θεατές να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας (1,5 μ.) και να μη συνωστίζονται εμπρός από τους χώρους των αγωνιστικών ομάδων. Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης, θα λειτουργούν με τήρηση των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όλα θα επικαιροποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εισηγήσεις των επιστημόνων, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα. Για την παρακολούθηση του αγώνα στις ειδικές διαδρομές συστήνεται η εφαρμογή όλων των υγειονομικών μέτρων, με χρήση μασκών και αντισηπτικών για τα χέρια, καθώς και με διατήρηση αποστάσεων.

Οι θεατές θα μπορούν να επισκέπτονται για να ενημερώνονται για όλα όσα αφορούν τον αγώνα  www.acropolisrally.gr και συγκεκριμένα στον τομέα «Θεατές». Όλες οι ειδικές και οι διαδρομές του αγώνα αλλά και οι προτεινόμενες προσβάσεις υποστηρίζονται από την εφαρμογή Google Earth.

Χάρτες
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης