Όπως φαίνεται το WRC Promoter ψάχνει και άλλους τρόπους για να γεμίσει τα ταμεία του. Ξαφνικά η διευθύνουσα σύμβουλος του WRC Jona Siebel ανακοίνωσε ότι ο 43χρονος Γερμανός Christian Terörde εντάσσεται στην ομάδα και αναλαμβάνει τη διεύθυνση του μάρκετινγκ και των πωλήσεων του WRC Promoter. 

Τον Christian Terörde πρότεινε στην Jona Siebel, πρακτορείο συμβούλων Sponsorplan. Ο νέος διευθυντής μάρκετινγκ στο παρελθόν εργαστεί για τα Sportfive, Octagon και ProSiebenSat.1 Media και είχε επιτυχία στον τομέα των πωλήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ανακοίνωση του Christian Terörde στη διεύθυνση του μάρκετινγκ η διευθύνουσα σύμβουλος του WRC Jona Siebel σχολίασε: 
«Συνεχίζουμε να ανοίγουμε νέους δρόμους με το WRC και το Rallycross με μια προσέγγιση προσανατολισμένη στο μέλλον. Ο Κρίστιαν έχει πλούσια εμπειρία στην ομάδα μας στον τομέα των πωλήσεων σε άλλες καινοτόμες εταιρείες και ανυπομονούμε να μεταφέρει τις γνώσεις του στον διοργανωτή των αγώνων WRC».

O Terörde θα έχει την ευθύνη του μάρκετινγκ και των πωλήσεων  για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι της FIA, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rallycross της FIA και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι της FIA.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης