Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται στην Ελλάδα η πρώτη πανελλαδική παρουσίαση του νέου Skoda Scala. Είναι πολύ σημαντικό που ένας Έλληνας βάζει την υπογραφή του στο καινούργιο μοντέλο της Skoda…Πρόκειται για ένα μοντέλο hatchback της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας που δείχνει και τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό επίπεδο.

Το αξιοσημείωτο με το Scala, το οποίο έχει και ελληνικό ενδιαφέρον αφορά στην σχεδίαση της καμπίνας που φέρει ελληνική υπογραφή και συγκεκριμένα του Δημήτρη Δαρκούδη. Ο εν λόγω με τίτλο Interior design project leader ηγείται μία ομάδας σχεδιαστών που ασχολείται με πολλά μοντέλα της μάρκας και είναι αυτός που έχει βάλει το… χεράκι του στην τελική υλοποίηση του νέου project που θα αρχίσουμε να βλέπουμε στα μελλοντικά μοντέλα της Skoda και ξεκινά από το Scala.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video όπου ο Δημήτρης Δαρκούδης μας εξηγεί τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας που ξεκινά από το Scala

 

Με ελληνική υπογραφή

Ο Δημήτρης Δαρκούδης βρέθηκε στην Ελλάδα και παρουσίασε στους δημοσιογράφους το μοντέλο που φέρει την υπογραφή του. Στο σχετικό video του zougla.gr μπορείτε να δείτε τον Δημήτρη Δαρκούδη να δείχνει τα καινούργια στοιχεία που έχει το μοντέλο τόσο σε εξωτερική εμφάνιση όσο και στην καμπίνα των επιβατών.

 

To νέο Skoda ScalaΜε δικό του χαρακτήρα το Scala...

Ο διευθυντής πωλήσεων της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινητων Skoda Αντρέας Χαλμπές με τον σχεδιαστή Δημήτρη Δαρκούδη

Το εσωτερικό του Scala φέρει ελληνική υπογραφή...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης