Συνολικά 60 σφαίρες άδειασαν οι ένοπλοι στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη Βόλφγκανγκ Ντολτ στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, οι δράστες πυροβόλησαν με δύο καλάσνικοφ, ενώ, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, τα όπλα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν.

Πού εστιάζονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Στους αυτόπτες μάρτυρες και στις κάμερες ασφαλείας «ποντάρει» η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, προκειμένου να ρίξει φως στην επίθεση που έγινε στις 03.30 τα ξημερώματα στο Χαλάνδρι.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία εξετάζει τώρα δύο αυτοκίνητα που βρέθηκαν νωρίς το μεσημέρι στην περιοχή του Χαλανδρίου. Το ένα εξ αυτών είναι κλεμμένο, ενώ το άλλο, μάρκας smart, δεν φέρεται να σχετίζεται με την υπόθεση. Παράλληλα, με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένεται η ανάλυση του οπτικού υλικού από τις κάμερες στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Διαβάστε επίσης:

Στο μικροσκόπιο ο 2ος μάρτυρας και δύο αυτοκίνητα, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013, 12:53

Γάζωσαν το σπίτι του Γερμανού πρέσβη, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013, 05:5

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης