Δικογραφία σε βάρος ενός 34χρονου, στο πλαίσιο ερευνών μετά από καταγγελία για βιασμό, σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία, σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διενεργηθείσας προανάκρισης για βιασμό, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 34χρονου αλλοδαπού.

Σύμφωνα με την καταγγελία 24χρονης ημεδαπής, ο προαναφερόμενος, τον οποίο είχε γνωρίσει σε εφαρμογή μέσου κοινωνικής δικτύωσης, τον Ιούνιο του 2021 σε περιοχή της Περαίας, προέβη σε βάρος της σε γενετήσια πράξη με άσκηση σωματικής βίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταυτοποίηση του 34χρονου πραγματοποιήθηκε έπειτα από συνδυαστική ανάλυση των συλλεχθέντων στοιχείων (DNA κ.λπ.), ενώ αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σημειώνεται ότι ο 34χρονος κρατείται προσωρινά σε Κατάστημα Κράτησης, για έτερη υπόθεση.

Πηγή: thestival.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης