Φυτεία με πάνω από 1.400 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν αστυνομικοί σε δασώδη περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί άνδρες για καλλιέργεια κάνναβης και σχηματίσθηκε δικογραφία σε άγνωστο συνεργό τους.

Σύμφωνα με την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, οι συλληφθέντες και ο συνεργός τους καλλιεργούσαν 1.431 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου, σε δασώδη περιοχή ανάμεσα σε πυκνή βλάστηση, την οποία είχαν εκχερσώσει και διαμορφώσει κατάλληλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν, επίσης, τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσαν, καθώς και ποσότητα κάνναβης, βάρους περίπου δύο κιλών, που βρέθηκε μέσα σε σκηνή που είχαν τοποθετήσει στην περιοχή.

Οι δύο από τους παραπάνω στη θέα των αστυνομικών προσπάθησαν να διαφύγουν και μετά από αναζητήσεις, με τη συνδρομή και του αστυνομικού σκύλου περιπολίας «Ice» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε όχημα, όπου ανέπτυξαν ταχύτητα κινούμενοι προς το μέρος των αστυνομικών, ωστόσο ακινητοποιήθηκε το όχημα και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ ο συνοδηγός διέφυγε πεζός. Κοντά στο όχημα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με γεμιστήρα και έξι φυσίγγια, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας.

Ο δεύτερος συλληφθείς εντοπίστηκε λίγο αργότερα στο σπίτι του σε κοντινή περιοχή, όπου βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μία φορητή συσκευή ενδοεπικοινωνίας, τα οποία και κατασχέθηκαν. Ακόμη κατασχέθηκε το όχημα ιδιοκτησίας του, με το οποίο προσπάθησαν να διαφύγουν οι δύο συνεργοί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης