Τραγικό θάνατο βρήκε ο διευθυντής του 8ου δημοτικού σχολείου Σερρών Δημήτρης Χατζηαγοράκης, το μεσημέρι της Κυριακής στο 35ο χιλιόμετρο του κάθετου άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Σερρών – Προμαχώνα. Ο άτυχος άνδρας παρασύρηθηκε από διερχόμενο όχημα, αφού είχε τοποθετήσει τρίγωνο ασφαλείας λίγα μέτρα από το αυτοκίνητό του!

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 12:00. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έπειτα ο 61χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Καθώς όμως επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών, είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Πριν από λίγες μέρες στο σχολείο του είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία άσκηση πυρκαγιάς – εκκένωσης την οποία είχε συντονίσει ο εκλιπών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:thestival.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης