Zougla Newsroom

«Όταν μάθαμε ότι συνέλαβαν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, όλοι θεωρήσαμε ότι τον είχαν πιάσει για κατοχή αναβολικών ουσιών μιας και η σωματοδομή του αλλά και η ενασχόληση του με το bodybuilding είναι εδώ και πολλά χρόνια γνωστή. Με τίποτα δεν πιστεύαμε ότι είχε σχέση με ναρκωτικά». Με αυτά τα λόγια αστυνομικός που γνωρίζει προσωπικά τον αστυφύλακα του Τμήματος Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου περιέγραψε την έκπληξη του όταν οι «Αδιάφθοροι» του πέρασαν χειροπέδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή που συνάδελφοι του περιγράφουν έναν εργατικό, πολύ συνεπή στη δουλειά του και αποτελεσματικό αστυνομικό, οι συναναστροφές του, οι επαφές του εκτός αστυνομίας και κυρίως οι ποσότητες των ναρκωτικών που βρέθηκαν στην κατοχή του, δεν παραπέμπουν σε έναν επαγγελματία. Ο αστυφύλακας συνήθιζε να κάνει παρέα με γνωστούς τράπερ και όπως φαίνεται και σε πολλά βιντεο δεν δίσταζε να «συμμετέχει» στις μεταξύ τους «κόντρες» επιδεικνύοντας την εντυπωσιακή του σωματοδομή. Ταυτόχρονα, ο 33χρονος έπαιρνε μέρος σε πολλούς αγώνες επίδειξης και είχε διάφορες διακρίσεις στην κατηγορία άνω των 100 κιλών.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύλληψη του έγινε στο λιμάνι του Πειραιά την ώρα που είχε πάει με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο να παραλάβει τον θείο του. Όταν τον πλησίασε μάλιστα τον προμήθευσε και με 8 γραμμάρια κάνναβης. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla,gr, κατά τη στιγμή της σύλληψης του, δεν έφερε κάποια αντίσταση καθώς γρήγορα κατάλαβε ότι οι αστυνομικοί που τον περικύκλωσαν δεν είχαν πάει ως… επιβάτες πλοίου. Ανάμεσα στα πρόσωπα της δικογραφίας είναι η σύζυγος του η οποία φέρεται να γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών χωρίς όμως να συμμετέχει στη διακίνηση.

Όσον αφορά στον δεύτερο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα του Παλαιού Φαλήρου, φαίνεται να αγόραζε τις ναρκωτικές ουσίες από τον 33χρονο. Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια μιας και προέρχονται από τις τάξεις της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πριν οι επαγγελματικοί τους δρόμοι συναντηθούν στο κτήριο στην οδό Αίαντος όπου στεγάζεται το αστυνομικο τμήμα Παλαιού Φαλήρου. Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, «ο Ειδικός Φρουρός διαπιστώθηκε ότι προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες για ιδία χρήση». Χειροπέδες όμως φόρεσε και η δική του σύντροφος καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών, είχε τον δικό της ρόλο. 

Οι δύο αστυνομικοί, όπως και οι άλλοι τέσσερις συλληφθέντες, κρατούνται και αναμένεται την Μεγάλη Τετάρτη να απολογηθούν στον ανακριτή, ανεβαίνοντας τον δικο τους «Γολγοθά» πριν το Πάσχα.   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης