Την απόλυτη φρίκη βίωσε μια μια 32χρονη γυναίκα στον Άγιο Παντελεήμονα όπου επί τρεις ημέρες όπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς βιαζόταν επανειλημμένως από έναν 35χρονο.

Πρόκειται για μια 32χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία,  την οποία άρπαξε από τις 6 Ιανουαρίου και απειλώντας την για τα παιδιά της και τη ζωή της τη βίαζε μέχρι και τις 9 του μήνα που κατάφερε να δραπετεύσει και να τον καταγγείλει στο ΑΤ του Αγίου Παντελεήμονα και περιέγραψε στους αστυνομικούς όσα φρικτά της είχαν συμβεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 35χρονο Αιγύπτιο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ βρήκαν πάνω του και την ταυτότητα του θύματος, την οποία είχε κλέψει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 9-1-2023 στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, 35χρονος αλλοδαπός για αρπαγή, βιασμό και κλοπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 35χρονος κατηγορείται ότι άρπαξε και κατακρατούσε παράνομα στην οικία του 32χρονη αλλοδαπή, κατά το χρονικό διάστημα από 6-1-2023 έως 9-1-2023, εξαναγκάζοντας την σε γενετήσιες πράξεις με απειλή κινδύνου ζωής των παιδιών της.

Πρωινές ώρες της 9-1-2023, όταν η παθούσα κατάφερε να απελευθερωθεί από την οικία, μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Παντελεήμονα και κατήγγειλε τις σε βάρος της αξιόποινες πράξεις.

Ανωτέρω αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον κατηγορούμενο και μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης