Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης παραδόθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Μαρτίου, ο 36χρονος, δράστης του στυγερού φονικού που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στο Δροσερό Ξάνθης. 

Πιο συγκεκριμένα ο 36χρονός άνδρας, πυροβόλησε πέντε τουλάχιστον φορές εξ’ επαφής, τον 45χρονο συγχωριανό του, με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές, εντός της οικίας του τελευταίου σε καταυλισμό Ρομά, μπροστά στα μάτια της γυναίκας και των παιδιών του, αφαιρώντας του η ζωή καθώς το θύμα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο σπίτι του θύματος εισήλθαν συνολικά τέσσερα άτομα. Ο 36χρονος δράστης του φονικού που πυροβόλησε το θύμα, οι δύο γιοι του δράστη και ο γαμπρός του. Αμέσως μετά την πράξη τους η αστυνομία συνέλαβε τον ένα γιό και ακολούθησε η παράδοση του δράστη. Αυτήν την ώρα αναζητούνται και οι άλλοι δύο συνεργοί.

@bengaloimit

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

♬ orijinal ses – •● BENGALO İMİT● •

Τόσο ο θύτης, όσο και το θύμα, όπως και οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι είναι Ρομά στην καταγωγή.

Ο 36χρονος, αμέσως μετά το φονικό και λίγο πριν παραδοθεί στην Αστυνομία ανέβασε βίντεο στο TikTok, στο οποίο αρχικά φαίνεται να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πυροβόλησε το θύμα, ενώ στη συνέχεια αποτυπώνεται η στιγμή κατά την οποία προσέρχεται στην είσοδο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης, προκειμένου να παραδοθεί. 

«Αν προκαλέσετε ζημιά σε εμένα, αν προκαλέσετε ζημιά στην οικογένειά μου και 40 χρόνια να κάτσω μέσα, θα σας σκοτώσω όλους», λέει στα τουρκικά, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος του 46χρονου, στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 36χρονος δράστης και το θύμα είχαν προσωπικές διαφορές αλλά και συγγένεια, καθώς ήταν συμπέθεροι, με τον πρώτο να πυροβολεί εξ’ επαφής πέντε φορές τον δεύτερο τραυματίζοντας τον θανάσιμα, παρουσία των άλλων τριών αυτοπτών μαρτύρων.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου και κατέληξε, καθώς είχε δεχθεί στο κεφάλι του πέντε σφαίρες. 

Ο δράστης θα παρουσιαστεί στην εισαγγελέα Ξάνθης το πρωί της Δευτέρας ενώ στον οικισμό του Δροσερού υπάρχει αναβρασμός. Οι πρώτες πληροφορίες από την μεριά του δράστη μιλάνε για έγκλημα τιμής, αφού ο 36χρονος δράστης φέρεται να είχε λογοδώσει το γιο του με την 15χρονη ανιψιά του θύματος, αλλά το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους και γύρισε στην οικογένειά της χωρίς την συγκατάθεση του “άνδρα” της. Μιλάμε βέβαια για παιδιά ηλικίας 14- 16 ετών, που όντας Ρομά στην καταγωγή συνηθίζουν να παντρεύονται σε τέτοιες ηλικίες.. 

Ο συγκεκριμένος δράστης μάλιστα έχει απασχολεί και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς πρόσφατα συνελήφθη από την Αστυνομία μετά από ευρεία επιχείρηση στο Δροσερό, καθώς στην κατοχή του είχαν βρεθεί όπλα και ναρκωτικά, ωστόσο είχε αφεθεί ελεύθερος λίγες μέρες μετά. Θεωρούσε δε, πως το θύμα τον «κάρφωσε» στην αστυνομία για την υπόθεση αυτή γι’ αυτό και στο βίντεο που ανέβασε, μιλώντας για το θύμα, τον χαρακτήρισε «ρουφιάνο».

 

Πηγή: Xanthinea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης