Σκηνές που δεν έχει συνηθίσει η Κεφαλονιά εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην ευρύτερη περιοχή του Νοσοκομείου Αργοστολίου. Δύο ομάδες Ρομά, περίπου 40 άτομα, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους με τραγικά αποτελέσματα.

Ένας υπήκοος Αλβανίας, που έχει παντρευτεί γυναίκα Ρομά, μαχαιρώθηκε πολύ σοβαρά στην πλάτη και δύο ακόμα Ρομά έφεραν τραύματα πιθανόν από μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέρα από τους τραυματίες, υπήρχαν και ένα αυτοκίνητο καμένο και ένα μηχανάκι σπασμένο, ενώ η αστυνομία που έφτασε στο σημείο λίγα λεπτά μετά την αιματηρή συμπλοκή, εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και κατάφερε να συλλάβει τέσσερα άτομα στο ύψος της Γεωργικής Σχολής. Και οι τέσσερις οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους. Σήμερα θα παρουσιαστούν στον Εισαγγελέα και αυτός θα κρίνει αν παραμείνουν προφυλακισμένοι ή πάρουν τακτική δικάσιμο και αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ερωτική ιστορία μεταξύ των Ρομά, ωστόσο η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στο Αργοστόλι.

Η επίσημη ενημέρωση από την αστυνομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συνελήφθησαν, σήμερα (05.05.2020) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Αργοστόλι Κεφαλληνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, πέντε (5) ημεδαποί, τρεις άνδρες και δύο γυναίκες, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πρόκλησης επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης, οπλοχρησίας και απειλής σε βάρος τριών (3) ημεδαπών. Οι πέντε ημεδαποί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ύστερα από την άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, καθώς όπως διαπιστώθηκε, χθες (04.05.2020) το βράδυ στο Αργοστόλι, διαπληκτίστηκαν για προσωπικές διαφορές με άλλους τρεις ημεδαπούς και τους προκάλεσαν σωματικές βλάβες, χτυπώντας τους με αιχμηρά αντικείμενα. Οι τρεις (3) ημεδαποί μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια αποχώρισαν. Η προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας αναζητείται ένας ακόμη ημεδαπός συνεργός τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας».

Πηγή: efimeridakefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης