Σχέσεις με τα μέλη της αποκαλούμενης Greek Mafia είχε ο 74χρονος που ήταν ένα από τα δυο θύματα της σπείρας σκληρών κακοποιών η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Ο ηλικιωμένος είχε βρεθεί δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμα του στην οδό Πατησίων τον Απρίλιο του 2021. Το θύμα είχε βρεθεί με δεμένα τα χέρια και τα πόδια του με σκοινί και ύφασμα. Είχε χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ το σπίτι του, χωρίς να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, ήταν αναστατωμένο.  

Ο Κ.Μ., όπως ειπώθηκε πριν από λίγες μέρες κατά την διάρκεια της δίκης για την Greek Mafia, «ήταν εργαζόμενος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. Ο ρόλος του ήταν να παίρνει τις εισπράξεις της επιχείρησης και να τις παραδίδει σε συγκεκριμένο αστυνομικό ο οποίος φέρεται να είναι μέλος του κυκλώματος». Κατά την διάρκεια της δίκης, η οποία τέλειωσε με την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων καθώς το αποδεικτικό υλικό ήταν ελλιπές, δεν ειπώθηκε (!) με αποτέλεσμα μια ακόμα πτυχή της υπόθεσης να μείνει στο σκοτάδι. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών δράστης της δολοφονίας είναι ένας 23χρονος Πακιστανικής καταγωγής ο οποίος πήγε στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου με σκοπό να ληστέψει τον ηλικιωμένο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που ήταν σε ένα διαμέρισμα – ορμητήριο, κοντά στον σταθμό Λαρίσης. Εκεί πήγαν τα μέλη της σπείρας αμέσως μετά την δολοφονία του 47χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος στην οδό Θεσσαλονίκης, Πακιστανικής καταγωγής.  

Η σύλληψη τους έγινε χθες το πρωί όταν είδαν το ένα μέλος μετά το άλλο να μπαίνει στο διαμέρισμα. Όταν λίγη ώρα αργότερα έφευγαν, οι αστυνομικοί τους περίμεναν και τους περνούσαν χειροπέδες. Όσο για τον 59χρονο φερόμενο αρχηγό, συνελήφθη μέσα στο σπίτι του, με τους αστυνομικούς να ανοίγουν την πόρτα με το… κλειδί που είχαν πάνω τους οι συνεργοί του. Οι πέντε συλληφθέντες αργά το απόγευμα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή. 

Διαβάστε επίσης: Εξαρθρώθηκε συμμορία που είχε εμπλακεί σε αιματηρές ληστείες στην Αθήνα – 5 συλλήψεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης