Με τη συνήθη ψυχραιμία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου απολογήθηκε για περισσότερες από δυο ώρες για τη συμπληρωματική κατηγορία που αντιμετωπίζει σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, λίγους μήνες πριν φύγει το παιδί από τη ζωή λόγω της θανατηφόρας ποσότητας κεταμίνης  που του χορηγήθηκε. Μετά την  απολογία της η 33χρονη πήρε και πάλι το δρόμο για τη φυλακή, ενώ δεν τέθηκε θέμα  δεύτερης προφυλάκισης της για την ίδια υπόθεση.

Με το τέλος της απολογίας  της σήμανε και το πέρας της ανάκρισης καθώς η δικογραφία θα διαβιβαστεί  στον εισαγγελέα για να υποβάλει την  πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνήγορος της Όθωνας Παπαδόπουλος κατατέθηκε ένα λεπτομερές υπόμνημα και στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων». Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης