Στον Εισαγγελέα  οδηγήθηκε η 29χρονη μητέρα, η οποία συνελήφθη μετά από ένταλμα για τη δολοφονία του 7χρονου γιου της, από κοινού με τον 33χρονο σύντροφο της.

Η 29χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα εκτελέσεως για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, προσήχθη  στην 12η τακτική ανακρίτρια.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε από την αστυνομία στις εισαγγελικές αρχές μετά τη σύλληψη του 33χρονου, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από κοινού και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 29χρονη.

Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα, η οποία παρουσιάζεται αμετανόητη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έφτασε στην Ευελπίδων με σκυμμένο το κεφάλι. Το ίδιο συνέβη και κατά την αναχώρησή της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

 

 

Το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε το 2017. Οι δράστες οι οποίοι ομολόγησαν τελικά, σκότωσαν το παιδί με μονωτική ταινία πριν από πέντε χρόνια και έκρυβαν το πτώμα του στη βεράντα του σπιτιού που διέμεναν το τελευταίο διάστημα, στην οδό Αστυπάλαιας στην Κυψέλη.

Ποια είναι τα στοιχεία που βοήθησαν στην εξιχνίαση;

Ένας μυστηριώδης πληροφοριοδότης από μια σύλληψη στα νότια προάστια, το ψέμα της μητέρας ότι ο πρώην σύζυγος της επέστρεψε από την Πολωνία για να πάρει τον γιο του και η πληροφορία ότι ο βιολογικός πατέρας του 7χρονου αγοριού εδώ και χρόνια νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική στην πόλη Βάρτα της κεντρικής Πολωνίας, αποτέλεσαν τους βασικούς άξονες για να εξιχνιαστεί από το Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής το ειδεχθές έγκλημα με θύμα ένα μικρό αγόρι στο κέντρο της Αθήνας.

Πώς αποκαλύφθηκε η δολοφονία

Ένα χρόνο μετά τη δολοφονία, δηλαδή το 2018, το άλλο παιδί της 29χρονης παραπονέθηκε στο σχολείο της ότι ο 33χρονος τη χτυπούσε. Τότε, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, επενέβη ο εισαγγελέας και το παιδί απομακρύνθηκε με αποτέλεσμα να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια.

Η μητέρα του αγοριού μαζί με τον σύντροφό της δολοφόνησαν το αγόρι στις αρχές του 2017 σε άλλο σημείο από το διαμέρισμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του είχε αλλάξει πολλές κρυψώνες.

Σύμφωνα με αναφορές, το αγόρι είχε υποστεί κακοποίηση ενώ φαίνεται πως δολοφονήθηκε καθώς του έφραξαν το στόμα με μονωτική ταινία.

Ειδικότερα η μητέρα ισχυρίστηκε ότι ο σύντροφός της είχε βάλει το παιδί τιμωρία όρθιο και νηστικό και του έκλεισε το στόμα με μονωτική ταινία. Η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ίδια δεν έκανε κάτι για να τον εμποδίσει. Όταν αργότερα πήγαν να δουν το παιδί το βρήκαν να μην αναπνέει.

Το αγοράκι είχε εξαφανισθεί πριν πέντε χρόνια και η μητέρα του έλεγε πως βρισκόταν στην Πολωνία με τον πρώην σύζυγό της. Oι αστυνομικοί που όλα αυτά τα χρόνια ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης προχώρησαν σε έρευνες στο σπίτι της οδού Αστυπάλαιας.

Εκεί βρέθηκαν μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα, καθώς βρήκαν τα κόκαλα του αδικοχαμένου επτάχρονου παιδιού και συνέλαβαν τη μητέρα και τον σύντροφο της. Συγκεκριμένα, τα οστά βρέθηκαν μέσα σε μια εργαλειοθήκη στην βεράντα του διαμερίσματος που μένουν τώρα.

Το σκότωσε γιατί έκανε φασαρία

Μεταξύ 10 και 12 Ιανουαρίου του 2017, το αγόρι σε κάποια φάση που ήτανε άτακτο και έκανε φασαρία,  ο τωρινός σύντροφος της ο οποίος είναι 33 ετών,  του έβαλε ταινία στο στόμα και στη μύτη και το παιδί πέθανε από ασφυξία. Μάλιστα όπως λένε αστυνομικές πηγές, ο δράστης έβαζε πολλές φορές το παιδί τιμωρία και το άφηνε χωρίς φαγητό.

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Σκιάθου, ανέφεραν στα Μέσα Ενημέρωσης πως άκουγαν συχνά τα ουρλιάχτα του 7χρονου και τον 33χρονο να το βρίζει και να το μαλώνει.

Δείτε τι ανέφερε στο Zougla.gr γείτονας του ζευγαριού:

 

Καμία μεταμέλεια της μητέρας

«Ναι, εκεί ήμουν. Δεν είδα την μονωτική ταινία. Δεν θυμάμαι να βάζει μονωτική ταινία στο στόμα του. Ήμουν στον υπολογιστή και έπαιζα παιχνίδια. Απλώς κάποια στιγμή είδα το παιδί να πέφτει κάτω». Με αυτά τα λόγια η 29χρονη η οποία έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί με τον ίδιο σύζυγο, πολωνικής καταγωγής που σύμφωνα με πληροφορίες είναι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα, σόκαρε ακόμα και τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Κατά την πολύωρη ανάκριση της εντυπωσίασε το γεγονός ότι δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας, μένει ανέκφραστη και το μόνο που επαναλαμβάνει είναι ότι δεν συμμετείχε.

Την ίδια στιγμή, αστυνομικές πηγές λένε πως ενώ η μητέρα δείχνει αμετανόητη, ο Πολωνός δείχνει μετανιωμένος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης