Οι άντρες του Α.Τ. Λουτρακίου, κατάφεραν να συλλάβουν μία συμμορία ανηλίκων που έκλεβε και εκβίαζε παιδιά, έπειτα από καταγγελία γονέα που έγινε την περασμένη Παρασκευή 16 Οκτωβρίου. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανήλικος γιος του γονέα, ηλικίας 15 ετών, βρισκόταν έξω από το κατάστημα τους στο Λουτράκι όταν έπεσε θύμα ληστείας από μία ομάδα ανηλίκων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά, ο ανήλικος γιος του επιχειρηματία εξαπατήθηκε, αφού του τηλεφώνησαν και τον κάλεσαν με πρόσχημα να του δείξουν τη φωτογραφία μιας κοπέλας.

Ο 15χρονος χωρίς να υποπτευθεί την εξαπάτηση, πήγε στο σημείο που του έδωσαν ραντεβού, έξω από το κατάστημα της οικογένειας, το οποίο βρίσκεται σε ερημική τοποθεσία του Λουτρακίου.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, του επιτέθηκαν τέσσερις ανήλικοι, τον έριξαν στο έδαφος και του απέσπασαν χρήματα αλλά και το κινητό του τηλέφωνο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευτυχώς ο ανήλικος είναι καλά στην υγεία του.

Αμέσως η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των ανήλικων δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί γονείς που έμαθαν για το συμβάν, κατέφθαναν στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλουν τη δράση της ανήλικης ομάδας.

Καταγγέλλεται επίσης ότι, οι συγκεκριμένοι ανήλικοι δρουν για μεγάλο διάστημα ως συμμορία εκβιάζοντας και χτυπώντας μαθητές, με σκοπό να τους πάρουν χρήματα, κινητά ή απλά να ασκήσουν bullying.

Οι άντρες του Α.Τ. Λουτρακίου σύμφωνα με πληροφορίες έκαναν περίπου 15 προσαγωγές και 5 συλλήψεις.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των ανηλίκων, οι οποίοι είναι όλοι Αλβανικής καταγωγής και θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα ανηλίκων Κορίνθου.

Πηγή: loutrakiblog.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης