«Ευχόμαστε το αίμα από τον τραυματισμό του συναδέλφου μας που πότισε το οδόστρωμα της Κηφισίας έξω από το Κτίριο “Φάρος” του Υπουργείου μας να αποτελέσει το τελευταίο τίμημα του Επαγγέλματός μας προς την αξιοπρέπεια» . Με αυτή την φράση καταλήγει η ανακοίνωση της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ.) μετά τα όσα έγιναν το μεσημέρι στη λεωφόρο Κηφισίας και τα οποία τα μέλη της καταδικάζουν.

«Τονίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα αιτήματα των Πυροσβεστικών Υπαλλήλων συνδέονται άμεσα με το Δημόσιο συμφέρον. Το Κράτος δεν έχει λόγο και ρόλο να γυρίζει την πλάτη στην υποχρέωσή του για επαρκή στελέχωση του Πυροσβεστικού Σώματος καθώς και στην υποχρέωσή για καταβολή κάθε νόμιμης αμοιβής έναντι των υπαλλήλων του. Άμεση πληρωμή των οφειλόμενων, άμεση στελέχωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνάδελφε περαστικά» καταλήγει η ανακοίνωση της Ε.Π.Α.Υ.Π.Σ. μέλη της οποίας ψεκάστηκαν από χημικά και μούσκεψαν από το νερό της «αύρας» μαζί με τους χίλιους και πλέον πυροσβέστες από όλα τα μέρη της Ελλάδας. 

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κάνουν τους… κινέζους όταν έρχεται προς συζήτηση το θέμα της πρόσληψης τριών χιλιάδων νέων μόνιμων πυροσβεστών που είχε προαναγγείλει ο πρώην υπουργός Νίκος Χαρδαλιάς κατά την διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ».

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που είχε συζητηθεί και στην διυπουργική επιτροπή αφορούσε «το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα πρόγραμμα εξοπλισμών για μη στρατιωτική χρήση, ύψους 1,76 δισ. Ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα ηγεσία φαίνεται ότι… δεν είχε ακούσει την συγκεκριμένη εξαγγελία προκαλώντας εκτός από εκνευρισμό και μεγάλη απογοήτευση στο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης