Τον δρόμο για τον 11ο όροφο της Ασφάλειας Αττικής πήραν οι δυο νεαροί που συνελήφθησαν το πρωί και είχαν στην κατοχή τους δυο Καλάσνικωφ. Ο βαρύς οπλισμός ήταν κρυμμένος μέσα στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου τους το οποίο σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στη λεωφόρο Αθηνών, στο Χαϊδάρι.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όπλα ήταν κρυμμένα στην ταπετσαρία στο πορτ παγκάζ ενώ πίσω από το ραδιοκασετόφωνο, μέσα σε ειδική κρύπτη, εντοπίστηκαν γεμιστήρες. Οι νεαροί οδηγήθηκαν αρχικά στο τμήμα ασφαλείας Χαϊδαρίου και στη συνέχεια έγινε ταυτοποίηση των στοιχείων τους. Φαίνεται ότι και οι δυο είχαν αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα και όφειλαν να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας θα ερευνήσουν πως βρέθηκαν στην κατοχή τους τα δυο Καλάσνικωφ αλλά υπήρχε «ανακούφιση» καθώς δεν πρόλαβαν να τα χρησιμοποιήσουν. Τα δυο όπλα και οι γεμιστήρες θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ελεγχθούν για αποτυπώματα, γενετικό υλικό και κυρίως αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια παράνομη ενέργεια.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης