Θριάσιο νοσοκομείο: Καταγγέλλουν πως έβαλαν καρκινοπαθή σε αίθουσα με ύποπτα κρούσματα Covid-19

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 13:10
Θριάσιο νοσοκομείο: Καταγγέλλουν πως έβαλαν καρκινοπαθή σε αίθουσα με ύποπτα κρούσματα Covid-19

Κόρη ασθενούς που πάσχει από καρκίνο στον πνεύμονα και βρίσκεται στο τελικό στάδιο καταγγέλλει τους γιατρούς στο Θριάσιο νοσοκομείο ότι την έβαλαν στο τμήμα επείγοντων περιστατικών για κορωνοϊό, στην ειδικά διαμορφωμένη μονάδα για τον Covid-19.

Η ίδια, σε έξαλλη κατάσταση, μόλις ενημερώθηκε για τη νοσηλεία της μητέρας της στον θάλαμο, κρατώντας το τηλέφωνό της στο χέρι και με τη χρήση κάμερας, κατέγραψε όλα όσα τις είπαν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό.

Όπως θα ακούσετε στο βίντεο, η ίδια απευθύνεται σε νοσηλευτές στο Ιατρείο Διαλογής και ζητεί εξηγήσεις για τη νοσηλεία της μητέρας της στον θάλαμο για Covid-19. Αρχικά το νοσηλευτικό προσωπικό τής λέει πως έτσι έκριναν οι γιατροί και πως πρέπει να απευθυνθεί σε άλλο τμήμα. Η κόρη της ασθενούς μεταβαίνει στον θάλαμο που της έχουν υποδείξει και εκεί της ζητούν να βρεθεί σε άλλον χώρο προκειμένου να πάρει απαντήσεις από τους γιατρούς.

Η ίδια δημοσίευσε το βίντεο στο Facebook:

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ κ. Μιχάλη Γιαννάκο, ο οποίος είπε ότι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η πλευρά του Θριάσιου νοσοκομείου, «η γυναίκα θεωρήθηκε ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού και γι΄ αυτό νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο για Covid. Στον θάλαμο είναι μόνη της και θα παραμείνει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα». Το νοσοκομείο ισχυρίζεται ότι η κόρη της ασθενούς εισήλθε στο νοσοκομείο χωρίς να τηρήσει τα μέτρα προστασίας, καθώς δεν φορούσε ούτε μάσκα ούτε γάντια.

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020, 13:20