Ο Γιώργος Κασιμάτης ως συνήθως δεν μασάει τα λόγια του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο γνωστός συνταγματολόγος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν εμβολιάζεται κατά του κορωνοϊού και κάνει λόγο για μία παγκόσμια υγειονομική χούντα.

«Με τα μνημόνια είχαμε την οικονομική τρομοκρατία, γίναμε το πειραματόζωο της Ευρώπης και μας τρομοκράτησαν. Παραιτηθήκαμε από την οικονομική κυριαρχία. Το ίδιο είναι και τώρα. Είναι η επίθεση του φόβου, ότι πεθαίνουμε από κάποιο ιό που δεν είναι ούτε λοιμώδης, ούτε πανδημία ούτε  περισσότερο θανατηφόρος  από τη γρίπη» δηλώνει ξεκάθαρα ο Γιώργος Κασιμάτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παραβιάζονται όλες οι αρχές της δημοκρατίας. Δεν έχουμε σαφείς συμβάσεις με το εξωτερικό για το θέμα. Δεν έχουμε σαφή ενημέρωση για τα θύματα και τις παρενέργειες οποιουδήποτε φαρμάκου. Όταν επιβάλλεται αναγκαστικά ένα μέτρο, καμία επέμβαση στο σώμα δεν γίνεται χωρίς συναίνεση. Για να γίνει, θα πρέπει να είναι ευρύτατα διαδεδομένη λοιμώδης νόσος που θα πρέπει να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να ξέρουμε ακριβώς την επικινδυνότητά της» προσθέτει ο καθηγητής και συμπληρώνει:

«Το θέμα του εξαναγκασμού είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας γιατί παραβιάζεται το διεθνές δίκαιο που έγινε μετά την εμπειρία με τα χιτλερικά πειράματα. Δηλαδή παρεμβάσεις στο ανθρώπινο σώμα χωρίς τη συναίνεση του ατόμου. Έχασε η ιατρική την ταυτότητά της, όπως οι νομικοί και οι οικονομολόγοι, που έπεσαν θύματα της εξουσίας».

«Όταν βρίσκουν πρόβατα, περνάει το πράγμα» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κασιμάτης. «Θα πρέπει οι εισαγγελείς να ανακρίνουν τους πολιτικούς και τα κανάλια που δίνουν με τόση βεβαιότητα τα διάφορα στοιχεία. Η βιομηχανία του τρόμου είναι η πιο αποτελεσματική» καταλήγει ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Κασιμάτη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης