Τα πάντα στο πόδι σήκωσαν οι δυνάμεις της Αστυνομίας σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην Ηλεία τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ισχυρές δυνάμεις με την ΕΚΑΜ από την Αθήνα, την ΟΠΚΕ Ηλείας και Αχαΐας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου,  στο πλευρό των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Ηλιδας, συνεργάστηκαν για να εντοπίσουν και να συλλάβουν διαβόητο κακοποιό στην Ηλεία αλλά και τους συνεργούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές επιχείρηση έγινε στα Δουνέικα και στα Καβάσιλα και μέχρι να ξημερώσει είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς.

Πληροφορίες του ilialive.gr αναφέρουν πως η επιχείρηση αφορούσε κυρίως την υπόθεση της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο της Γαστούνης. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, παρότι τηρούσαν σιγή ιχθύος και άφηναν να διαρρεύσει πως βρίσκονται στο σκοτάδι σε ότι αφορά τις έρευνες, είχαν εστιάσει σε συγκεκριμένα πρόσωπα.

Χρειάστηκε όμως μια καλά οργανωμένη επιχείρηση με ενισχύσεις έμπειρων δυνάμεων από την Αστυνομία για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδίου. Και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν αρκετές συλλήψεις και προσαγωγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πέντε συλλήψεις από την αστυνομική επιχείρηση

Πέντε άτομα Έλληνες και αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από τις Αρχές στο πλαίσιο της μεγάλης επιχείρησης 

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο πιστόλια, καθώς και ένα αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες από άλλο όχημα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες – που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή των ΕΛΤΑ Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου, ετοίμαζαν χτύπημα σε χρηματαποστολή, ίσως και σήμερα και αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, πραγματικά οι αστυνομικοί πρόλαβαν την δράση τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όσα έγιναν από αστυνομικής πλευρές ήταν μια συντονισμένη δράση με την συνεργασία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Ελλάδας, όπου ζητήθηκαν ενισχύσεις από την ΕΚΑΜ Αθηνών και την ΟΠΚΕ Αχαΐας να συνδράμουν τις δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας που είχαν και το συντονισμό της επιχείρησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της ΟΠΚΕ Ηλείας και άλλων υπηρεσιών του νομού, ώστε να μην υπάρξουν περιθώρια να μη στεφθεί με επιτυχία η επιχείρηση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης