Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Καβάλας, μετά τον θάνατο ενός 75χρονου άντρα, ο οποίος νοσηλευόταν στην Ουρολογική κλινική.

Λίγες ώρες μετά, ο εφημερεύων ιατρός ζήτησε από τους συγγενείς του θανόντος κάποια έγγραφα (αστυνομική ταυτότητα κτλ.) για να εκδώσει το απαραίτητο πιστοποιητικό θανάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το kavalapost. gr, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 16 Φεβρουαρίου 2019, άνδρας από το «περιβάλλον» του ασθενούς επιτέθηκε στον γιατρό, αρχικά φραστικά και κατόπιν έφτασε μέχρι το σημείο της… χειροδικίας.

Λίγο μετά, οι συγγενείς του θανόντος επισκέφτηκαν την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας προκειμένου να ζητήσουν τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του ανθρώπου τους, προφανώς για να διαπιστωθούν τυχόν ιατρικές παραλείψεις.

Άνδρες της Αστυνομίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο, όπου και ενημερώθηκαν και για το περιστατικό του ξυλοδαρμού του γιατρού ο οποίος, παρά την «περιπέτειά» του, δεν θέλησε αρχικά να καταθέσει μήνυση κατά του δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί της Δευτέρας συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο των νοσοκομειακών γιατρών (ΕΓΕΣΥΚ) και σε συνεννόηση με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου αποφασίστηκε να ληφθούν μέτρα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που πολίτης «επιτίθεται» με τρόπο ανοίκειο σε ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η Διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και σήμερα Τρίτη 19 Φεβρουαρίου αναμένεται να παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου κατά την οποία δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η προσφυγή κατά του δράστη του ξυλοδαρμού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης