Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία και την ΕΥΠ δίνει με ανακοίνωσή του το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος για την αποτροπή του τρομοκρατικού χτυπήματος σε εστιατόριο και συναγωγή στου Ψυρρή, τονίζοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα ασφαλής.

Όλη η ανακοίνωση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει την Ελληνική Αστυνομία και την ΕΥΠ για την αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος

Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει την Ελληνική Αστυνομία και την Ε.Υ.Π. για τις συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες, που οδήγησαν στην αποτροπή τρομοκρατικού χτυπήματος εναντίον εβραϊκών στόχων σε πολυσύχναστη περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, και στην παράλληλη σύλληψη και εξάρθρωση πυρήνα τρομοκρατών στη χώρα μας. Δεκάδες ανθρώπινες ζωές σώθηκαν χάρη στο μεθοδικό έργο και στην έγκαιρη παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας.

Το ΚΙΣΕ, με επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, εξέφρασε «τα θερμά συγχαρητήρια του για τις συντονισμένες προσπάθειες και το αποτελεσματικό έργο χάρη στο οποίο σώθηκαν ανθρώπινες ζωές, διασφαλίζοντας την ευημερία των πολιτών της χώρας και την ασφάλεια των επισκεπτών της». Η αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπηρεσιών ασφαλείας αποτελεί παράλληλα μία σαφή απάντηση της χώρας μας ενάντια στην τρομοκρατία και ενισχύει την εμπιστοσύνη και το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και επισκεπτών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ελλάδα είναι μια χώρα ασφαλής.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης