Λίγες οι κρατήσεις στα κάμπινγκ της Μαγνησίας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 05:32
Λίγες οι κρατήσεις στα κάμπινγκ της Μαγνησίας

Λίγες είναι μέχρι στιγμής οι κρατήσεις στα κάμπινγκ της Μαγνησίας, με τους ιδιοκτήτες να δηλώνουν συγκρατημένα αισιόδοξοι. Οι πρώτοι ξένοι κατασκηνωτές ήδη έκαναν την εμφάνισή τους στο Πήλιο, προερχόμενοι κυρίως από ευρωπαϊκές χώρες και Βαλκάνια (Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Βέλγιο, Τουρκία, Ρουμανία, Ιταλία).

Ο κ. Νίκος Πασματζίδης από το κάμπινγκ στο Παπά Νερό τόνισε ότι η έναρξη έγινε στις 15 Μαΐου, με τους πρώτους κατασκηνωτές να αργούν λίγο.

«Οι πρώτοι ξένοι τουρίστες κατέφθασαν στα τέλη Μαΐου, με τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν τα τροχόσπιτα και είναι οι μόνιμοι, επισκέφτηκαν το κάμπινγκ με το άνοιγμα ώστε να τα ετοιμάσουν για το καλοκαίρι» ανέφερε.
Ο ίδιος σημείωσε πως «υπάρχει μια ροή από ξένους κατασκηνωτές, ενώ οι Έλληνες είναι ακόμη ελάχιστοι. Η εικόνα των κρατήσεων είναι θετικότατη, πάνε αρκετά καλά, πρέπει όμως να γίνουν και πραγματικότητα. Το δείγμα μέχρι στιγμής είναι πολύ καλό και σίγουρα καλύτερο από πέρσι».
Η πλειοψηφία των ξένων επισκεπτών που επισκέφτηκε ήδη το κάμπινγκ στο Παπά Νερό προέρχεται από Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Ολλανδία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Βέλγιο, Τουρκία.

Τέλος, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν έχει παρατηρήσει να υπάρχει προβληματισμός για τον κορωνοϊό, διότι οι περισσότεροι είναι εμβολιασμένοι.

Πηγή: e-thessalia

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021, 05:32