Μαχαίρωσαν αστυνομικό στη Ρόδο για μία θέση στάθμευσης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 15:49
Μαχαίρωσαν αστυνομικό στη Ρόδο για μία θέση στάθμευσης

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου παραπέμφθηκαν από τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας δύο άνδρες ξένης υπηκοότητας, αδέλφια, οι οποίοι το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 16:00, τραυμάτισαν με μαχαίρι αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ειδικότερα, η σύζυγος του αστυνομικού, που εργάζεται σε εμπορικό κατάστημα στην περιοχή της Ιαλυσού, διαπληκτίστηκε με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων για μια θέση στάθμευσης. Τόσο η ίδια όσο και ο αστυνομικός σύζυγός της διατείνονται ότι η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου όταν ο σύζυγος ζήτησε εξηγήσεις από τους δύο κατηγορούμενους για το επεισόδιο που προηγήθηκε με τη σύζυγό του.

Τότε, όπως υποστηρίζει, οι δύο κατηγορούμενοι τον απείλησαν με κουζινομάχαιρα που κρατούσαν και ο ένας εξ αυτών του επιτέθηκε με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τραύματα κοντά στην κοιλιακή χώρα, κάτω από τα πλευρά, και ένα στον αριστερό μηρό.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και, αφού έγινε συρραφή στα τραύματα, πήρε εξιτήριο καθώς η κατάσταση της υγείας του δεν ενέπνεε ανησυχία.

Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν ότι ο αστυνομικός ήταν εκείνος που τους επιτέθηκε πρώτος και, κατά τη συμπλοκή που ακολούθησε, ο ένας από τους δύο έπεσε κάτω. Στο σημείο της πτώσης, όπως υποστηρίζει ο κατηγορούμενος που φέρεται να τραυμάτισε τον αστυνομικό,  υπήρχε ένα μαχαίρι κήπου, το οποίο και άρπαξε από το έδαφος για να αμυνθεί.

Ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων παρίσταται  ο κ. Γιώργος Κυπραίος και ως συνήγορος υποστήριξης της κατηγορίας ο κ. Άκης Δημητριάδης.

Πηγή: dimokratiki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020, 15:52