Με φαντασμαγορικές εκδηλώσεις η Ελλάδα υποδέχτηκε το 2023. Ο ουρανός σε πολλές περιοχές της χώρας γέμισε με πυροτεχνήματα και χρώματα, σε κλίμα αισιοδοξίας για τη νέα χρονιά. 

Η Αθήνα έζησε την πιο λαμπρή νύχτα του χρόνου με εκδηλώσεις, χωρίς περιορισμούς μετά από δυο χρόνια, στην πλατεία Συντάγματος και ένα μεταμεσονύκτιο πάρτι για όλους, στην αγορά της Βαρβακείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας δεξιοτεχνών μουσικών και σολίστ, με τραγούδια, αγαπημένες μελωδίες και ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για τις φετινές γιορτές, καλωσόρισαν το νέο χρόνο στη γιορτινή, κατάφωτη πλατεία Συντάγματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οικοδεσπότες της βραδιάς, ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη σκηνή ανέβηκε  ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μαζί με τους κόσμο άρχισε την αντίστροφη μέτρηση, για την αλλαγή του χρόνου και η έλευση της νέας χρονιάς σήμανε την έναρξη μιας μεγάλης χαρούμενης γιορτής με μουσική και πυροτεχνήματα. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά», δήλωσε εντυπωσιασμένος από την πολυπληθή παρουσία, εξέφρασε τη χαρά του που «ανταμώνουμε ξανά» και ευχήθηκε να «είμαστε όλοι καλά», και το 2023 όχι μόνο να επουλώσει τις πληγές που άνοιξε το 2022, αλλά, γιατί όχι, να μας επιφυλάξει και πολλές όμορφες εκπλήξεις. Καταλήγοντας το μήνυμά του, είπε να «βλέπουμε κόσμο με χαμόγελα, όπως αυτά που βλέπουμε τώρα» και τραγούδησε «Καλή Χρονιά, Καλή Χρονιά, Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά».

Στην πλατεία Συντάγματος, τη μουσική σκυτάλη παρέλαβε η high energy χορευτική cover band των Bejeezus που ανέβασε τους ρυθμούς με pop, swing, latin και rock ‘n’ roll ρυθμούς για ατέλειωτο χορό. Λίγο πιο μακριά αλλά πάντα στην καρδιά της Αθήνας, στη στοά της Βαρβακείου ο Δήμος Αθηναίων με τους πιο σημαντικούς djs της Αθήνας έστησαν ένα ανοικτό πάρτι που αναμένεται να κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης