Η μεγαλύτερη ποσότητα φυτών κάνναβης των τελευταίων ετών και ειδικότερα 5.052 δενδρύλλια, έχει εντοπιστεί στη μεγάλη φυτεία σε δύσβατη περιοχή στον Όλυμπο. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν επίσης δύο άνδρες, αλβανικής καταγωγής

Στο Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον πρόσφατο εντοπισμό μεγάλης καλλιέργειας κάνναβης σε ορεινή περιοχή του Ολύμπου, στα όρια των Νομών Λάρισας-Πιερίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη φυτεία που εντοπίζει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς είχε προηγηθεί ο εντοπισμός 2.100 δενδρυλλίων κάνναβης τον Αύγουστο σε ορεινή περιοχή του Δήμου Αγιάς.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν πάνω από 120 αστυνομικοί ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, χρειάστηκε περπάτημα σε κακοτράχαλα μονοπάτια άνω των δύο ωρών για να φτάσουν οι αστυνομικοί στο σημείο. 

Λόγω του δύσβατου και απόκρημνου της περιοχής, η μεταφορά των δενδρυλλίων κάνναβης πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης