Ανατροπή στο θανατηφόρο τροχαίο του Χαλανδρίου προέκυψε τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας, στο σημείο υπήρχε και ένα ακόμα αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 19χρονος.

Φαίνεται ότι ο νεαρός είχε εμπλοκή στο θανατηφόρο τροχαίο με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό του τροχαίου

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 4, στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Το ΙΧ, κινούμενο επί της οδού Παπανικολή στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή, εξετράπη της πορείας του στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου και «καρφώθηκε» σε δέντρο, με τραγική συνέπεια να χάσει τη ζωή του ο 18χρονος οδηγός του οχήματος. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός, οδηγούσε χωρίς να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το τραγικό δυστύχημα αναφέρουν πως ο κρότος που ακούστηκε ήταν τόσο δυνατός, που οδήγησε στο ξερίζωμα του δέντρου, όπως βλέπουμε στις εικόνες της «Ζούγκλας».

Κάτοικος της περιοχής αναφέρει πως όταν βγήκε από το σπίτι του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει, είδε στο σημείο ακόμη ένα αυτοκίνητο, με έναν νεαρό να ζητάει βοήθεια. 

Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής αναφέρει: «Ακούσαμε ένα σπινάρισμα για 100-200 μέτρα και ένα φοβερό θόρυβο σαν βόμβα. Βγήκαμε έξω και είδαμε το παιδί στον δρόμο και το αμάξι καρφωμένο στο δέντρο» περιγράφει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Όπως προσθέτει ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ, «Κάποιος που ξέρει από αυτά πήρε τον σφυγμό του και διαπίστωσε πως είχε ήδη “φύγει”. Πρέπει να έχασε τον έλεγχο. Το άλλο όχημα που υπήρχε με άλλον νεαρό δεν έπαθε γρατζουνιά».

 

Οι περίοικοι αναφέρουν πως το συγκεκριμένο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 18χρονος είναι καρμανιόλα, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που στη λεωφόρο Παπανικολή γίνεται ένα σοβαρό τροχαίο.

Μάλιστα, οι κάτοικοι αποκαλύπτουν πως στο σημείο είχε γίνει κι άλλο ατύχημα, πριν από 11 μέρες. 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης